U14: God start på foråret

U14 jubler over mål

Brønshøjs U14-hold fik en god start på forårssæsonen, da de i fredags vandt deres første kamp i række 1. Her blev det nemlig til en 3-1 sejr over KB 3. Cheftræner Kenneth Jørgensen fortæller om kampen.

Modstanderen var KB 3, og sidst vi mødte dem i række 1, der havde vi en del problemer med dem, så aftalen i omklædningen var, at vi skulle ud på banen og sætte os på kampen, og med en rigtig god medvind i 1. halvleg var det også et faktum.

Men en lidt nervøs start, hvor spillet var præget af dueller, og svære løsningerne og lige ved og næsten muligheder, fandt vi vores spil mere og mere. Efter godt 17 minutters spil fandt Joachim Scavenius et godt rum i feltet, efter et opspil i venstre side, og Emil Bagger var klar med assisten til 1-0.

Så er der mål til U14

Man kunne mærke, at det var en forløsning på drengene. Derefter var det meget Brønshøj, og vi blev ved med at holde det høje pres, og tvang KB til at spille de svære bolde, men det lykkedes dem at spille ud af vores høje pres, og det endte med en friløber, og så var det lige pludselig 1-1 efter 22 minutter.

Det skulle ikke slå os ud, og vores målmand Tobias Truelsen, som har et godt blik for spillet, så deres forsvar stod meget højt og havde efter ladt et stort rum at løbe i. Det skal man ikke give Emil, for de løb elsker han, og med en lang tå i det lange hjørne stod det 2-1 til Brønshøj, kort efter KB var kommet tilbage.

Det resultat holdt til pause, men det havde nu ikke været ufortjent med en kasse eller to mere til Brønshøj, og Thomas Bagger havde et flot frispark, hvor keeperen bare kunne se bolden smadre på overliggeren. I pausen snakkede vi om, at der var en god følelse på banen, vi skulle bare skal lave lidt små justeringer, og spille lidt mere tålmodigt samt vende spillet noget mere. Den sidste aftale vi lavede var, at vi ikke vil have KB skulle spille de lange bolde i vores bagrum.

Endnu et mål til U14

Så vi gik op i et højt pres og lukkede ned for dem, så de ikke kunne slå de lange bolde. Det løste hele holdet til perfektion. Og mener ikke, at KB havde et skud på mål i 2. halvleg, men det havde vi i den grad, for hold da op, hvor vi producerede, men bolden ville ikke ind. Det var lige den sidste rigtige berøring eller aflevering der manglede.

Men Emil havde bare et super blik for Joachim, og med en smuk assist blev det endelig 3-1 og KB blev modløse. Vi kørte bare videre og kunne sagtens havde lavet langt flere mål, men som jeg sagde til drengene efter kampen, når alle overholder de aftaler, vi laver, så er det dejligt at spille fodbold, for så ved man at man, har sine kammerater lige i ryggen. Så stor ros til de 13 krigere, som spillede en super første kamp i vores række 1-kampagne.

Næste kamp for U14 er på lørdag den 13. april kl. 10 ude mod Skjold.

U14's trænerteam