U13: Sejr i målfest

U13 øst

Vores U13 Øst-hold var i lørdags den 23. marts i aktion, og her blev det til en 5-3 sejr ude med Fremad Amager/B1908. En kamp, hvor de unge hvepse var tæt på at smide sejren væk, men formåede at holde hovedet koldt til sidst, og hvor en hveps scorede fire mål. Cheftræner Danko Rajovic fortæller følgende om kampen:

Kampen startede i et fint tempo, hvor vi ikke var helt vågne. Men efter cirka fem minutter begyndte vi at overtage spillet og kom også planmæssigt foran 1-0 ved Emil Møller. 10 minutter senere havde Emil også gjort det til både 2-0 og 3-0, så et vaskeægte hattrick af Emil Møller. Efter yderligere nogle minutter scorede vi til 4-0 ved Theo Kabell, hvilket også var stillingen efter 1. halvleg.

Det så derfor rigtig godt ud for Brønshøj efter 1. halvleg, men Fremad Amager/B1908 havde ikke givet op.

Når man fører 4-0, så slækker man på koncentrationen og kan tro, at kampen er vundet. 2. halvleg var en rodet affære, hvor vi lod os presse tilbage. Ved en opspilsfejl lukkede vi dem ind i kampen, og de kom op på 3-4. Vi begyndte så at fokusere og overtog spillet, og det lykkedes os at lukke kampen med målet til 5-3. Målet blev sat ind af Emil Møller, der scorede sit fjerde mål i kampen. Kort efter fløjtede dommeren kampen af, og vi kunne tage hjem til Brønshø med tre point samt en lærestreg i, hvor vigtigt fokus er i hele kampen.

Næste kamp for U13 Øst-holdet er i morgen lørdag den 30. marts kl. 13.30, hvor de hjemme i Tingbjerg møder Lyngby 2.