BB3: Buldrer derudaf

Bright i aktion for BB3

I søndags hentede BB3 deres 4. sejr ud af 4 mulige i foråret, da de tog til Frederiksberg og besejrede CBS Sports 2. hold med hele 6-3. Yusef ”Bright” Issah lavede hattrick, Bassim Awad stod for 2 mål, og Mohamed Hussen lavede et enkelt. Træner Kenneth Jørgensen fortæller om kampen.

- Det var med en stor portion spænding, at vi skulle en tur til Frederiksberg og møde det, der endnu ikke havde vundet. I oplægget sagde jeg til drengene, at der var sådan en kamp, hvor vi skulle vise, hvad vi er lavet af, og ikke tage let på tingene. For uden hårdt arbejde vinder man ingenting.

Spillerne havde hørt efter og satte sig på kampen fra start af. Brønshøj fik flyttet bolden hurtigt rundt, men blev ikke rigtig farlige. Lige pludselig lykkedes tingene dog, og efter et flot opspil og indlæg kunne topscorer Bright heade bolden i mål til stillingen 1-0.

Det skulle blive meget bedre for hvepsene, og inden stadionuret havde rundet 20 minutter var hvepsene kommet foran 2-0. Denne gang var det den rutinerede Bassim, der scorede.

Efter 2-0 målet begyndte Brønshøj at tage lidt let på tingene. Spillet blev langsomt og uforudsigeligt, mens Brønshøj også trak sig langt tilbage på banen. Dette blev også straffet, da CBS fik reduceret til 1-2, efter et hjørne, lige inden pausen.

- I pausen fortalte jeg spillerne, at de skulle blive ved med at flytte bolden fra side til side og så løbe med dem, da de ikke havde samme fart, som vi havde, fortæller Kenneth.

Dette gave pote, og igen var Bright på pletten, da han udnyttede Bassims fantastiske oplæg og gjorde det til 3-1. Men CBS kom svarede igen, da de begyndte at slå dybe bolde ned bag Brønshøjs bagkæde, og det gav reduceringen til 2-3 og senere udligningen til hjemmeholdet i en periode, hvor hvepsene gik fra at total dominans til dyb frustration.

- Ali og jeg får lavet lidt om på den måde, vi spillede på, men det er også tydeligt for os, at spillerne virkelig gerne vil vinde kampen, og langsomt begyndte de at æde sig tilbage i kampen, fortsætter Kenneth.

Brønshøj vandt igen duellerne, og efter et godt opspil i venstre side, hvor et indlæg landede hos Bassim, blev det 4-3 til hvepsene. Den gamle snu ræv snød sin modstander og sikkert sparkede den i kassen.

Dette tvang CBS til at komme frem på banen, og det gav omstillingsmuligheder til Brønshøj. En af disse blev udnyttet af Mohamed Hussen, der iskoldt gjorde det til 5-3.

Men hvepsene var ikke færdige med at score. Brønshøj fik straffespark, og det skulle Bright tage sig af. Han sparkede bolden stenstikkert i kassen til slutstillingen 6-3 samtidig med, at den stærke angriber fik sit hattrick.

- Stor ros til drengene for en god indsats, og det var dejligt at se, at de virkelig ville vinden kampen. Det var dog unødvendigt at lukke CBS ind i kampen igen. Men vi kan også glæde os over den 4. sejr i lige så mange kampe, og nu glæder vi os til 4 hjemmekamp i træk inden for de næste 2 uger. Til sidst skal det også nævnes, at reserveholdets assistent Benjamin Seker spillede en solid kamp for os, slutter Kenneth Jørgensen.

Næste kamp for 3. holdet er på fredag den 19. maj kl. 18.15, hvor de hjemme i Tingbjerg spiller den udsatte kamp mod Stefans 4. hold.

Brønshøjs trup:
Alaa Canan, Bassim Awad, Benjamin Seker, Deniz Yavas, Gzim Mendi, Noli Buja, Jenus Saleh, Kinan El-Itr, Mahmood Al-Dowairi, Mohamed Hussen, Sule Gh, Yusef ”Bright” Issah.

Mål:
0-1: Yusef “Bright” Issah
0-2: Bassim Awad
1-2: CBS
1-3: Yusef “Bright” Issah
2-3: CBS
3-3: CBS
3-4: Bassim Awad
3-5: Mohamed Hussen
3-6 Yusef “Bright” Issah, straffe