BB2: Storsejr i lokalopgør

BB2-Vanløse 2, 01.05.17 Høybye

2. holdet tog i mandags i mod Vanløses 2. hold i et lokalopgør, hvor det blev til en storsejr på 9-2 efter at have ført 5-0 ved pausen. Frederik Lorenzen, Kelvin Raphael Padi og Oscar Buch scorede et mål hver, mens både Oskar Høybye og Shabban Hussein lavede hattrick. Med sejren er Brønshøj på 2. pladsen med en målscore på 20-3, to point efter Hvidovre på 1. pladsen.

Brønshøj satte sig på kampen fra start af, og Vanløse var gennem stort set hele kampen sjældne gæster på hvepsenes banehalvdel.

Efter bare otte minutters spil kom det første Brønshøj-mål, da Shabban, efter lidt klumpspil i feltet, kunne heade hvepsene foran 1-0. Kort efter gjorde Oscar Buch, som var tilbage på banen efter at have døjet med en skade, det til 2-0. Philip Rejnhold sendte et fladt indlæg ind i feltet, hvor Buch kom løbende og styrede bolden i kassen.

BB2-Vanløse 2, 01.05.17 Buchs mål til 2-0

Selvom Brønshøj var kommet hurtigt foran både 1-0 og 2-0 fortsatte de, og efter 21 minutter scorede Høybye sit første mål i kampen, da han headede Oussamas indlæg i mål. En halv time inde i kampen ville venstrebacken Kelvin også være med i målfesten, da en retur røg lige ud i fødderne på ham, hvor han resolut hamrede bolden ind i netmaskerne.

To minutter efter 4-0 målet blev det også 5-0, da Høybye scorede sit 2. mål i kampen. Offensivspilleren blev headet helt fri, og alene med Vanløse-keeperen var han usvigelig sikker.

BB2-Vanløse 2, 01.05.17 Målet til 5-0

Kort inden pausen var det også tæt på 6-0. Først trak Rejnhold ind fra højre side. Her svingede han venstrebenet, men måtte se sit forsøg ramme stolpen. Bolden røg lige ud til Høybye, der forsøgte at sende bolden over i det lange hjørne, men en flot redning af Vanløses målmand forhindrede et Høybye-hattrick, men bare rolig… dette skulle nok komme i 2. halvleg.

Brønshøj fortsatte med at være spilstyrende i 2. halvleg, og på bare ti minutter blev det både til 6-0, 7-0, 8-0 og 9-0.

Først fik Høybye sit hattrick, da han modtog bolden inde i feltet, vendte rundt og sendte bolden mål til stillingen 6-0. Mindre end et minut senere var det anfører Lorenzens tur til at komme på tavlen, da han fra kanten af feltet sendte et hårdt og fladt skud i kassen til stillingen 7-0.

BB2-Vanløse 2, 01.05.17 Endnu et BB-mål

Så kom turen til Shabban, der først scorede til 8-0 på en friløber og to minutter senere sendte en sniger i mål via stolpen, så den stod 9-0 til hvepsene.

Det var også tæt på 10-0, da Guldbrandsen forsøgte at styre en afslutning i mål, men midtbanespilleren måtte se bolden stryge lige forbi den ene opstander.

BB2-Vanløse 2, 01.05.17 Guldbrandsen tæt på

Herefter slap Brønshøj tøjlerne, hvilket gav nogle muligheder til Vanløse, der fik reduceret til både 1-9 og 2-9.

Men en flot sejr af 2. holdet, der nu har scoret fem mål i snit i de fire første kampe, mens det også er blevet til fire hattricks. Vi håber selvfølgelig på flere Brønshøj-hattricks, når de spiller næste kamp, som er mandag den 8. maj kl. 19 hjemme mod Jægersborgs 2. hold.