BB2: Sen scoring kostede sejren

Shabban

Andetholdet havde chancerne til at tage alle tre point, da de mødte Skovshoveds 2. hold på udebane i lørdags. Men en sen scoring af værterne gjorde, at hvepsene måtte nøjes med det ene point.

Brønshøj startede kampen okay, og sætter sig fint på spillet i de første 20-25 minutter. Efter dette kom hjemmeholdet mere med i kampen, og der blev spillet meget på midten af banen.

Laouini Adam

Selvom Brønshøj fik et gult kort, og måtte spille med en mand i undertal de sidste 10 minutter af 1. halvleg, så ændrede det ikke på kampbilledet, hvor den stadig stod på masser af nærkampe omkring midten af banen.

Hvepsene kom også fint ud til 2. halvleg, hvor de igen satte sig på spillet. Det blev også til store chancer til både Nico Jørgensen og Shabban Hussein, men ingen scoringer. Brønshøj fortsatte dog med at presse, hvilket gav en mulighed til Oussama Djafer-Bey, men han måtte se sit skud ramme stolpen.

Men i det 83. minut kom forløsningen endelig, da Laouini Adam scorede til 1-0 med et flot skud.

Denne føring holdt dog kun i fem minutter, da nedfaldet efter en dødbold endte hos Skovshoveds Timo Priha, der gjorde det til slutresultatet 1-1.

Det uafgjorte resultat betyder, at Hvidovre har overtaget 1. pladsen med maksimumpoint, men Brønshøj er lige bagefter på 2. pladsen med syv point og en målscorere på 11-1.

Næste kamp for 2. holdet er mandag den 1. maj kl. 19, når de hjemme i Tingbjerg byder Vanløses 2. hold op til dans.