Ungdommens forår

U11 i Holland

Mens vi venter på, at 2. division går i gang i weekenden, kigger vi på, hvordan nogle af moderklubbens hold har klaret sig i foråret. Vi lægger ud med de unge hvepse.

Vores U17-hold leverede en flot første sæson i mesterrækken for U17-hold, hvor de sluttede på en 3. plads med 6 sejre, 2 nederlag og en målscore på 30-22. De sluttede kun 1 point efter Jægersborg og Kastrup, der endte på hhv. 1. og 2. pladsen. U17 gjorde også en god figur i U17-pokalen, hvor de desværre røg ud til HIK fra U17-divisionen. En kamp, hvor de unge hvepse kæmpede brodden ud af shortsene og kunne være stolte over deres præstation.

U17 i aktion

U16-holdet tog sig sikkert af 1. pladsen i deres række, hvor de sluttede hele 9 point foran nummer to efter 9 sejre og 1 nederlag med en målscore på hele 69-15. Derudover klarede de sig også godt i U16-pokalen, hvor de nåede helt frem til kvartfinalen. Her blev HIK desværre stopklods.

U14 holder pause

U14-holdet sikrede sig en 3. plads i deres række, hvor de blot var 2 point efter Fremad Amager på 2. pladsen. De unge hvepse vandt 5 kampe, spillede 3 kampe uafgjort og tabte en enkelt. Målscoreren vidner om en god defensiv præstation, da de blot lukkede 9 mål ind i 9 kampe.

Samtidig havde vi også vores U13-hold i Øst 2-rækken. Her blev de unge hvepse udfordret, men gjorde det alligevel godt i deres første sæson i Øst-rækken, hvor de sluttede på en 7. plads ud af 11 hold.

Også i rækkerne fra U6-U12, hvor man ikke registrerer resultaterne har der været gode takter, og flere af holdene har været ude til stævner rundt omkring i Danmark, hvor de har gjort en god figur. Men nogle af de unge hvepse har også været i udlandet. Bl.a. var vores U11-hold til stævne i Holland, hvor de hyggede sig og fik en oplevelse for livet. Og så skader det jo heller ikke, når man sluttede stævnet af med at vinde 14-0!

For U6-U9 var der afslutningsfest i slutningen af juni, og her blev der også hygget igennem med lækker mad og en intens, men fair spillet, fodboldkamp mellem børnene og forældrene.

Vi glæder os til at se de unge hvepse folde vingerne ud igen i efteråret, og læs med i morgen, hvor vi vil skrive lidt om nogle af seniorholdenes forår. Der vil bl.a. være lidt om en oprykning. Og husk også at læse med i overmorgen, hvor bringe lidt om de gamle hvepses forår, hvor det bl.a. blev til et Københavnsmesterskabb.

Afslutningsfest, U6-U9