De gamle hvepse kan endnu

De flotte fyre fra 70+

I forgårs og i går har I kunne læse lidt om ungdoms- og seniorafdelingens forår. Og nu kan I så læse lidt om de gamle hvepses forår. Et forår, der bl.a. bød på et mesterskab samt målrige kampe.

Vores 70+hold (Grand Veteran Masters) blev Københavns-mester ved at vinde deres række takket være en bedre målscore end KB. Træner Erik Asker Hansen fortæller følgende om efterårssæsonen:

Et stort tillykke til 70+holdet, som her i foråret 2019 løb med mesterskabet efter 8 kampe. Her blev det til 6 sejre, 2 uafgjorte og 0 nederlag med en målscore på 38-12 og 20 point. KB blev nummer 2.

Sidste kamp blev spillet den 6. juni 2019 mod Østerbro IF, hvor vi vandt 11-2. Her blev der festet med champagne efter kampen samt spisning hos Ibsen - en dejlig dag.

Tak til alle spillerne og tilskuere her i foråret. Vi ses til efterårets kampe.

Men 70+holdet er ikke de eneste som har klaret sig godt i foråret.

55+ holdet i aktion

Vores 55+hold (Supermasters) sluttede på en 2. plads i deres række, tre point efter Herstedøster IC. Netop Herstedøster IC mødte 55+ i forårets sidste kamp om mesterskabet, men måtte se Herstedøster snuppe mesterskabet med en 6-3 sejr.

Vores andethold i 32+rækken snuppede 1. pladsen i deres række efter et ubesejret forår, hvor det blev til 6 sejre og en enkelt uafgjort med en målscore på 38-12. 3 point efter hvepsene endte Føroyar, som blev besejret i forårets næstsidste kamp med 5-3.

Vores 50+hold sluttede i midten af deres række, men formåede at levere nogle særdeles underholdende og målrige kampe. På de 11 kampe i foråret blev der nemlig scoret hele 100 mål, så kedeligt har det ikke været. Vi glæder os til at se flere underholdende kampe fra 50+holdet i efteråret.