30. sep 2017

Det danske U19-landshold spiller træningskamp mod Rumænien torsdag den 5. oktober inden de vigtige kvalifikationskampe i november. Der vil være gratis adgang, så kom ud og støt fremtidens stjerner.

29. aug 2017

På Bellahøj Kræmmerfestival bliver der masser af musik, kræmmere og amerikanerbiler i uge 36 på Bellahøj. Hvor Brønshøj Boldklub også vil være repræsenteret med eget telt.

30. juli 2017

26. marts 2017

Brønshøj Boldklubs aktive netværk – Erhvervsklubben Hvepsene” – holdt sidste uge et interessant netværksmøde hos Per Christensen Automobiler på Slotsherrensvej. Her var der bl.a. et musikalsk indslag fra journalist og musiker Søren Prehn og hans kapelmester Niels Smedegaard.

14. marts 2017

Bestyrelsens beretning afgivet på Brønshøj Boldklubs ordinære generalforsamling mandag d. 27. februar 2017 i klubhuset.

14. marts 2017

Referat af ordinær generalforsamling Brønshøj Boldklub den 28. februar 2017

09. marts 2017

Den 30-årige tidligere divisionsspiller i Brønshøj Boldklub Benjamin Seker er tiltrådt som assistenttræner for reserveholdet. Benjamin spillede flere sæsoner på divisionsholdet.

28. feb 2017

I går aftes blev klubbens generalforsamling afholdt. Udover beretninger fra formand Jan Juul Jørgensen, fik sportschef Thomas Ibsen overrakt Drabantprisen.

07. feb 2017

Fredag 3. februar fandt det traditionsrige Torskegilde hos Drabanterne sted.

Ældre nyheder