21. okt 2019

Vores U14-hold har i weekenden været i Holland, hvor de har deltaget i Autumn Cup. Selve turen var fantastisk, både socialt og sportsligt. Holdet vandt nemlig turneringen i Holland, hvor de kun lukkede to mål ind i de syv kampe, som holdet spillede.

20. okt 2019

Vores U17-hold har tilbragt efterårsferien i Barcelona. Lørdag den 12. oktober om morgen trillede U17-holdet afsted i bus mod Barcelona. Her skulle de unge hvepse deltage i Costa Brava Cup, og de gjorde det så godt, at de tog sig af 2. pladsen samtidig med, at de fik nogle fede oplevelser.

25. aug 2019

Vores U17-hvepse har fået en fantastisk start på sæsonen. I onsdags vandt de 9-0 ude mod Køge Nord FC i U17-pokalen og i fredags vandt de første kamp i Mesterrækken med 3-1 ude mod Skjold.

22. aug 2019

I søndags, den 18. august, fandt det sidste af de 3 store jubilæumsarrangmenter sted. Denne gang stod på den på Jubilæumsstævne, hvor vores U10 og U14 hold deltog.

12. aug 2019

Årgang 2009 havde ét hold tilmeldt til Kronborg Cup i den forgangne weekend, hvor det blev til bronze.

03. aug 2019

I forgårs og i går har I kunne læse lidt om ungdoms- og seniorafdelingens forår. Og nu kan I så læse lidt om de gamle hvepses forår. Et forår, der bl.a. bød på et mesterskab samt målrige kampe.

02. aug 2019

I går skrev vi lidt om de unge hvepses forårssæson. I dag er turen så kommet til nogle af vores hold i senior-afdeling.

01. aug 2019

Mens vi venter på, at 2. division går i gang i weekenden, kigger vi på, hvordan nogle af moderklubbens hold har klaret sig i foråret. Vi lægger ud med de unge hvepse.

01. juli 2019

Sara Ringsborg skal frem til den 26. september være med til at udarbejde en plan for projekt pigefodbold i Brønshøj Boldklub.

Ældre nyheder