Træningslejr, dag 1

Lufthavnen

Hver dag under træningslejren bringer vi dagbog fra forskellige spillere. Her på dag 1 er det Oskar Tranberg og Oscar Buch, der fortæller.

Dagen startede godt ud, med en mødetid kl.09:30 i Københavns lufthavn. Eneste problem var, at vi først fløj 11:40, men better safe than sorry.

Vi havde en herlig flytur på små tre timer, med masser af benplads og dejlig nærkontakt med sidemanden. Uheldigvis for OT (Oskar Tranberg, red.) var Holse (Anton, red.) ikke just glad for den flyvetur og skulle holdes i hånden hele vejen.

Bussen i Spanien

Vi ankom til Barcelona Lufthavn og skulle på en 3 timers bustur med et lille stop efter en halv times tid for lidt mad og drikke. Bussen skulle derefter køre os direkte til hotellet, men pga. mindre problemer blev vi nødt til at gøre akut nødstop to gange, da nogle ikke kunne holde sig hele vejen. Allerede efter 5 minutter var den gal første gang, og en time senere var det coach (Michael Winter, red.) den var gal med.

Tranberg og Buch

Anyways, vi ankommer til et overraskende fedt hotel og får gået en hyggelig aftentur til træningsbanen, hvorefter den stod på aftensmad på hotellet. Efter maden stod den selvfølgelig på årets første dukkert for de to knæskadede Oskar og Oscar (Tranberg og Buch, red.), som var de eneste mænd på holdet, med nosser store nok til at tage den 7 graders kolde udendørs pool (med hjælp fra en spansk turist, som gav et lille skub i ryggen).

Tranberg vælter sig i snacks

Vi endte derefter med at skulle bære alle de tunge ting (snacks og drikkevarer) op på vores værelse, med hjælp fra de søde naboer fra 244, holdkammerater Mads Rønne og Andreas Baes. Selvfølgelig med forudsætning af at de måtte vælge drikkevarer først. Vi har nu fået sat vores PlayStation op, og kongeværelset har åbnet dørene for hyggen og den gode stemning, hvor de triste spillere kan komme og græde ud, hvis behovet skulle komme. Overskuddet er i top og vi glæder til en fed og dejlig træningsuge i det spanske!

Hilsen værelse 246.