Prop i defensiven

Sportschef Thomas Ibsen

Sportschef i Brønshøj Boldklub Thomas Ibsen gør status for efteråret.

- Da vi startede efter sommerferien var vores vigtigste mål at få styr på defensiven – at sætte en prop i - og det er lykkedes. Hele sidste sæson lukkede vi 61 mål ind i 33 kampe. Her i efteråret har blot vi lukket 13 mål ind i 16 kampe. Samtidig har vi haft 9 clean sheets. Ganske flot, siger sportschef Thomas Ibsen.

Efter sæsonens første 16 kampe indtager vi 3. pladsen i Øst-puljen med 10 point ned til 7. pladsen. Fokus har som nævnt tidligere været på defensiven, men i foråret skal fokus rettes mod den anden ende af banen.

- Efteråret er absolut godkendt, og her i vinterpausen ligger vi solidt på en tredjeplads, der giver en ekstra hjemmekamp i oprykningsspillet. Truppen har gjort det rigtig godt, men frem til starten på forårsturneringen vil vi have fokus på at få scoret nogle flere mål. Vi har et hold spillere, som rummer et stort potentiale, som vi skal se at få frem i lyset. Der er mange ekstra procenter i spillerne, tilføjer Ibsen.

Forsvarsspil

Foto: Christian Ove Carlsson, https://christianovecarlsson.dk/

I vinterpausen kan der altid opstår store udskiftninger, men sportschefen regner ikke med, at Danmarks smukkeste skal lære mange nye navne at kende.

- I disse dage taler vi med alle spillerne, og jeg forventer ikke den store udskiftning. Vi satser på at forlænge en lille håndfuld spillere, og måske bliver der også tale om enkelte forstærkninger udefra, men intet er afgjort på nuværende tidspunkt, slutter sportschefen.

Truppen fortsætter træningen frem til den 28. november, før de går på juleferie. Der er planlagt en træningskamp mod Avarta torsdag den 21. november. Det nøjagtige tidspunkt bliver annonceret senere. Efter en velfortjent juleferie starter træningen igen mandag den 13. januar.

I morgen mandag den 18. november kl. 19.00 kan man spørge cheftræner Michael Madsen om alt. Når spørgerunden er forbi, bliver den afgørende landskamp mod Irland vist kl. 20.45. Der bliver mulighed for at købe lidt mad og drikke.