Optakt: Vinterens første træningskamp

Tingbjerg Ground, vinter
Brønshøj Boldklub
1 - 4
0 - 4
FC København
tir. 15. jan 2019

Det var bidende koldt, da Brønshøj tabte 1-4 i årets første træningskamp mod FCK U19. Kampens resultat var ikke optimalt, men der er stadig lang tid til sæsonstart, og forhåbentligt lærte spillerne noget af kampen. Danni König scorede Brønshøjs enlige mål.

Efter at have ligget stille mht. kampe siden november, så er det igen blevet tid til, at hvepsene får basket med vingerne. Og i morgen kl. 17 får de mulighed for dette, når det gælder FCK's U19-hold i årets første træningskamp på den nye kunstbane i Tingbjerg.

Der har været nogle udskiftninger i truppen, men mange af heltene fra det flotte efterår er stadig i truppen, og de håber på støtte og sjove tilråb fra Danmarks smukkeste. Samtidig får du også mulighed for at se de nye hvepse an, og lige give dem nogle opmuntrende ord, så de føler sig hjemme i hvepsereden fra start af.

De sidste to sæsonen i U19-ligaen har de unge løver hentet bronze, bl.a. takket være målfarlige Carlo Holse, som jo har den ære, at være lillebror til vores egen Anton Holse.

Men i denne sæson har det knibet lidt mere med resultaterne for FCK's U19-hold, som befinder sig på en 10. plads ud af 12 hold med blot to sejre. Den mest prominente spiller for FCK U19 i efteråret har været Jonas Wind, som bekendt er blevet rykket op i FCK's førsteholdstrup, hvor det bl.a. er blevet til tre scoringer i Superligaen.

Så chancen for, at Jonas Wind er med i morgen, er nok lille. Men det bliver spændende at se, hvordan de øvrige FCK-talenter klarer sig, når de forlader de trygge rammer på Frederiksberg for at stikke hånden i hvepsereden, hvor de nok skal få sig en på opleveren, takket være jer skønne fans.

Så får hanket op i vennerne og veninderne, fyld termokanden med noget varmt at drikke og tag så ud til Tingbjerg for at se hvepsene flyve igen.