Fra Brønshøj til Montevideo

Lucas fra Uruguay

12.000 km er ingen hindring for at være fan af Brønshøj Boldklub. Det er Lucas Consani fra Uruguay et glimrende eksempel på, da et opslag på Supporternes Facebook-side endte med at en Brønshøj-trøje røg afsted fra den danske hovedstad til den uruguayanske hovedstad.

Tilbage i juni skrev Lucas Consani fra Uruguay inde på Hvepsene Supports Facebook-side. I computerspillet Football Manager 2020 havde han mødt Brønshøj Boldklub. Football Manager er et simulations-spil, hvor du er manageren for en fodboldklub, og hvor du skal styre det til succes.

Lucas blev straks fan af vores skønne fodboldklub, og efterspurgte derfor en trøje på Supporternes Facebook-side. Der var selvfølgelig respons fra Danmarks Smukkest, og med Jonas Neivelt som drivkraft lykkedes det også at sende en trøje til Uruguay.

Lucas er fan af den uruguayanske fodboldklub Peñarol, som holder til i Uruguays hovedstad Montevideo. Og selvfølgelig spiller Peñarol også i sorte og gule striber.

Nu er næste mål for Lucas at komme til Danmark, så han kan se Brønshøj spille på Tingbjerg Ground, og vi håber derfor på, at COVID-19 aftager hurtigst muligt, så Lucas kan få det ønske opfyldt.

Det er utroligt, hvad et computerspil, en klub med de rigtige farver samt venlige og gavmilde Hvepse-fans kan opnå i disse tider. Det er sådanne historier, der gør os stolte og glade.

Til sidst er der kun at sige tak til Lucas for at følge Brønshøj fra den anden side af jordkloden og tak til alle de af Danmarks Smukkeste, som var med til at opfylde Lucas’ ønske. I ER INTET MINDRE END VERDENSKLASSE!!!