Finn Ryberg hædret

Finn Ryberg

I forbindelse med fejring af Divisionsforeningens 50 års fødselsdag på Hotel Munkebjerg lørdag den 19. januar 2019 blev Finn Ryberg udnævnt til æresmedlem af Divisionsforeningen.

Under overværelse af 300 feststemte repræsentanter fra alle landets Divisionsklubber holdt Divisionsforeningens formand, Thomas Christensen, OB, en hyldesttale, der ærede Finn Rybergs bedrifter for Brønshøj Boldklub, DBU, DBU København og Divisionsforeningen.

Det var en oplistning af bedrifter, der i sandhed høstede anerkendelse blandt alle 300 tilstedeværende - det var en fortjent hæder til Finn Ryberg og et stolt øjeblik for mit bankende BB hjerte.

På vegne af Brønshøj Boldklubs Bestyrelse
Dennis Kjeldsen

Finn Ryberg blev formand for Brønshøj Boldklub i 1980, en post han bestred frem til 2014. Derudover har han også været med i Divisionsforeningens bestyrelse fra 1992-2004, en del af DBU's bestyrelse i perioderne 1985-1991 og 1998-2012.

Udover at have modtaget nogle flotte priser som Rode-prisen, Carlo Jensens mindepokal, både sølvnål og guldnål fra DBU og KBU's sølvnål, så var Finn Ryberg også den første, der kom op at hænge på Brønshøj Boldklubs Wall of Fame i 2014.

Thomas Christensen og Finn Ryberg