04. april 2020

I dag skulle vi have spillet sidste hjemmekamp i grundspillet mod Slagelse. Her går vi nu glip af entréindtægter samt indtægter på salg af drikkevarer og mad. Derfor vil vi sætte utrolig stor pris på, hvis I vil købe støtte-billetter, samt lidt at drikke, når vi i dag, lørdag, kl. 14 ”spiller” mod Slagelse.

01. april 2020

Ligesom i de to øverste fodboldrækker er målet for 2. Division også at få spillet alle sæsonens kampe. Men det bliver sværere end i 3F Superliga og NordicBet Liga, så i øjeblikket overvejes der forskellige alternative scenarier, som Divisionsforeningen har arbejdet på.

29. marts 2020

Den 12. marts blev det meldt ud, at alle fodboldaktiviteter i Brønshøj Boldklub var aflyst frem til den 29. marts. Denne periode er forlænget frem til og med den 13. april efter statsministerens pressemøde den 24. marts.

25. marts 2020

Vi har modtaget en besked fra vores sponsor Kjærstrup Chokolade, som ligger inde med en stor færdig produktion af chokolade. Påsken er højsæson for salg af påskeæg, men med påsken sat på stand-by pga. nedlukningen, så forsøger vi at hjælpe Kjærstrup her i Brønshøj Boldklub.

23. marts 2020

Der er ingen tvivl om, at mange bliver ramt, både priv...

22. marts 2020

Med reference til myndighedernes udmeldinger om Corona...

21. marts 2020

Stærk udmelding fra førsteholdstruppen, der er klar ti...

Ældre nyheder