Måltavlen mod Thisted

Træfsikre thyboere

Uheld og uskarphed gjorde, at vi måtte rejse hjem fra Thisted med et 0-2 nederlag. Vi havde ellers gode muligheder i 1. halvleg og sad på stort set alt spillet i 2. halvleg, men alligevel var det thyboerne som kunne juble.

I løbet af kampen var der også debut til vores unge angriber Victor Koch Hansen.

Der var god gang i den i starten af 1. halvleg, hvor begge hold var villige til at spille fodbold. Kampens første store chance kom efter ni minutters spil, da en bold blev spillet over til Simon Richter, der lagde bolden skråt tilbage til Kevin Bechmann Timm, der desværre fik sparket lige over mål.

Herefter var det Thisteds tur til at blive nærgående, men det blev til en enorm skævert af thyboerne.

En anden ”skævert” kom også to minutter senere. En bold blev slået ind i feltet, og hvad der først lignede en clearing endte med et selvmål. Jonas Magnussen var så uheldig at få sparket bolden ind på Jacques Bang Sørensen, og så gik bolden i mål forbi en chanceløs Vilfort. For anden kamp i træk fik vi derfor scoret i eget net. 1-0 til værterne.

Efter målet faldt der lidt mere ro på kampen. Vi har en 2-3 afslutninger inden spillerne gik til pause, men hverken Magnussen eller Therkildsen kunne få styret bolden i mål.

En 1. halvleg, hvor vi havde de fleste chancer, men kynismen, som var i AB-kampen, havde vi ikke fået med nordpå.

2. halvleg var kun syv minutter gammel, da Thisted kom foran. Her fik Jacques spillet bolden hen til en modspiller, og efter et træk kunne Mads Vang sparke bolden over i det lange hjørne med venstrebenet og uden chance for en udstrakt Vilfort. 2-0 til hjemmeholdet, som må siges at være særdeles træfsikre.

Efter de kom foran 2-0 trak Thisted sig tilbage og overlod alt initiativet til os, men thyboerne satsede på omstillinger. Sådan en fik de efter 73 minutter, da Kouassi Yao blev spillet fri i dybden, men Vilfort kom flot ud af sit mål, og fik akkurat ramt bolden, så den gik forbi kassen.

Vi satte os fuldstændig på spillet og var tæt på flere gange, men kunne ikke lige få hul på bylden. Tættest på en scoring var vi efter 78 minutter. Først måtte Kevin se sin afslutning reddet på stregen af målmanden, og så var det Richters tur hele to gange, men det endte med en forkølet afslutning forbi mål.

Kampens sidste afslutning faldt til Mads Rønne, men han fik sparket lige på målmand Markus Iversen.

Det hele sluttede derfor med et 0-2 nederlag i en kamp, der nok ikke vil gå over i historien, som verdens bedste.

Allerede på onsdag den 24. juni kl. 19 skal vi aktion igen, når turen går til Riisvangen, hvor topholdet Aarhus Fremad venter. Aarhusianerne lugter blod efter en 1-0 sejr i dag over oprykningskonkurrenterne fra FC Helsingør, og der er ingen tvivl om, at der venter os en stor opgave. Men det er netop, når vi er underdogs, at vi er gode.

lør. 20. juni 2020
kl. 15:00
Sparekassen Thy Arena
Dommer: Rasmus Nielsen
Tilskuere: 205
Thisted FC
2 - 0
1 - 0
Brønshøj Boldklub
16' Mads Stefansen
18' Jacques Bang Sørensen
52' Mads Vang