Middelfart - BB, 04.07.20

Skal kigge fremad

En af de mærkeligste afviklinger af 2. division sluttede i går, da Brønshøj blev sendt hjem fra Middelfart med et 0-5 nederlag. Nu venter et par ugers pause, inden spiller møder ind igen 20. juli for at forberede sig til den nye sæson, som starter i slutningen af august.

Men før spillerne kunne gå på den endelig sommerferie var der lige en kamp i Middelfart, som skulle spilles. Her var hjemmeholdet suveræne og vandt hele 5-0. I løbet af kampen var der debut til Tobias Dumanski, Brendon Ziberi og Nicolaj Fallentin.

Faktisk var hjemmeholdet allerede tæt på at bringe sig foran efter ni sekunders spil, men fik afsluttet forbi mål.

Det lykkedes os at holde fynboerne fra fadet i lidt over 30 minutter, men så gik det stærkt. I det 32. minut sendte Middelfart et indlæg ind fra deres højre side. Her kom Kristian Weber for Jacques Bang Sørensen og kunne heade hjemmeholdet i front. 1-0.

Blot 2-3 minutter senere fordoblede selvsamme Weber føringen. Et dårligt udspark af målmand Oliver Lyhne Haslund lige ud i fødderne på Kristian Weber, som kunne tage trækket udenom den lange målmand og sparke bolden i et tomt net. 2-0 til Middelfart.

Godt og vel tre minutter før pausen blev det værre for os i det vestfynske. Endnu et indlæg fra fynboernes højre side, og utrolig nok stod Emil Lyng helt fri og kunne heade bolden i mål til pausestillingen 3-0.

Fynboerne skulle dog ende med at udbygge føringen i 2. halvleg. Et kvarter inde i 2. halvleg kunne Lasse Thomsen ganske let føre bolden frem fra egne forsvarsrækker, finde Peter Dahl Kristensen i overlappet, som spillede den ind til Casper Johansen, der med lidt hjælp fra en Brønshøj-fod fandt målet. 4-0 til hjemmeholdet.

I det 71. minut var det meget tæt på at blive 4-0, da Peter Dahl Kristensen nok engang kom igennem i højre side. Inde i feltet fandt han Martin Conley, men tæt på mål fik han banket bolden på overlæggeren.

Det skulle også blive 5-0, da Esben Petersen sendte Nicolai Frederiksen i dybden, og selvom Frederiksen havde muligheden for at spille bolden på tværs til en fri Peter Dahl Kristensen, så valgte han afslutningen selv. Dette vidste sig også at være en klog beslutning, da han fik den om bag Oliver Haslund.

Det sluttede derfor 5-0 til Middelfart, og vi kan se tilbage på et forår, som nok bare skal glemmes hurtigst muligt, og i stedet for rette al fokus på den nye sæson.

Som det ser ud nu, så skal der tre hold øst for Storebælt over i Vest-rækken. Om det bliver os finder vi ud af den 3. august, når der trækkes lod om puljefordelingen.

Vi vil også sende et tillykke til FC Helsingør med oprykningen til 1. division og selvfølgelig et rigtig stort tillykke til ”lillebror” Husum Boldklub, som i går sikrede sig oprykning til Danmarksserien med en scoring i slutminutter.

Til sidst er kun at sige tak for den fantastiske støtte, som I alle har givet både før, under og efter nedlukningen. I er intet mindre end DANMARKS SMUKKESTE!

lør. 4. juli 2020
Middelfart Stadion