19.10.19: Hillerød-BB - Witt udligner på straffe

Ond overtid

Vi var sekunder fra sejren i dag ude mod Hillerød, men på en eller anden måde fandt dommeren otte ekstra minutter i kampen. Det udnyttede Hillerød, da de fik straffe, som de scorede på, i kampens sidste sekund. Mads Rønne scorede vores enlige mål.

Det var Hillerød, der startede kampen bedst og var mest på bolden. De kom også frem til kampens første afslutning, da Tobias Vistisen forsøgte at dreje bolden over i det lange hjørne, men måtte se den gå forbi mål.

19.10.19: Hillerød-BB - Hillerøds topscorer Vistisen hjælpes i omklædningsrummet

Selvsamme Vistisen måtte dog forlade banen efter 11 minutter, med hvad der lignede en slem skade. Han blev i hvert fald båret ind i omklædningsrummet af to Hillerød-folk. Ind i stedet for Vistisen kom Luca De Biase, og ham skriver vi mere om senere.

Det første kvarter foregik det meste på vores banehalvdel, men vi fik efterhånden bedre og bedre fat. Og i det 23. minut fik vi udbytte af vores spilovertag.

Mads Rønne modtog bolden i højre side og forsøgte at spille den ind til Simon Richter. Men i stedet for at ramme Richter, så kom Mathias Johnsen på plads, og han fik spillet bolden tilbage til Rønne, der med et følt skud med venstrebenet sendte bolden om bag Tim Lund. 1-0 til os.

19.10.19: Hillerød-BB - Rønne bringer os foran 1-0

Ti minutter senere kom Hillerød frem til deres største chance. En bold blev spillet ind fra Hillerøds højre side til en helt fri Luca De Biase, men han fik headet lige på Vilfort.

Herefter var der nogle løse chancer til begge hold indtil De Biase igen fik en stor mulighed, denne gang en friløber. Men igen blev Hillerød-spilleren den lille i duellen med Vilfort, der kom godt ud af sit mål og fik reddet.

Vi kunne derfor gå til pausen med en 1-0 føring.

I starten af 2. halvleg var anfører Jamil Fearrington tæt på at fordoble vores føring, da han søgte mod forreste stolpe, men han måtte se bolden gå lige forbi mål.

Kort tid efter var det Jonas Magnussens tur til at forsøge sig. Rønne headede bolden til rette for Magnussen, der sparkede første gang, men nok en gang gik bolden lige forbi den ene opstander.

Herefter stod den nærmest kun på Hillerød resten af kampen. Vi havde svært ved at holde fast i bolden og Hillerød kom frem til flere gode afslutninger. Bl.a. til Essam Salamoun og Jonathan Masamuna.

19.10.19: Hillerød-BB - Hillerøds Luca De Biase brændte mange store chancer i dag

Luca De Biase, der havde brændt to store chancer i 1. halvleg, fik chancen en tredje gang, men tæt på mål fik han headet over kassen. Ikke den store angribers dag.

Da den ordinære tid løb ud, blev der meddelt fire minutters overtid til de to trænerbænke. Disse fire minutter blev på en eller anden måde til otte minutter, hvilket vi stadig har lidt svært ved at forstå.

På disse otte minutter skete der meget. Danni König fik to gule kort lige efter hinanden og dermed rødt, og i det ottende overtidsminut ramte Hillerød overlæggeren. Returen røg ud til Nikolaj Kristensen, der sparkede på mål, men måtte se bolden blive rettet af.

19.10.19: Hillerød-BB - Rødt kort til König

Det viste sig dog, at det var med armen, at Nicolai Clausen fik rettet bolden af, og dommer Frida Mia Klarlund Nielsen pegede på pletten. Straffe til Hillerød.

Straffesparket skulle Hillerøds anfører Jonathan Witt tage sig af, og det gjorde han sikkert. Han sendte , nemlig Vilfort til den forkerte side og udlignede til kampens slutresultat 1-1.

Lidt af en mavepuster, når vi nu var så tæt på sejren og så tæt på slutfløjt, men set over samtlige 90 minutter, så var 1-1 et fair resultat.

Cheftræner Michael Madsen havde følgende at sige efter kampen:

Cheftræner Michael Madsen

- Jeg er selvfølgelig sindssyg skuffet. Set over 90 minutter kan man godt argumentere for at det er okay, at Hillerød får uafgjort

2. halvleg var som sagt ikke den bedste fra vores side, og det indrømmer cheftræneren da også.

- Der var en masse tvivlsomme kendelser i 2. halveg. Vi spillede en frygtelig frygtelig 2. halvleg, så et eller andet sted får vi som fortjent, men derfor gør det selvfølgelig ondt, når modstanderen scorer i otte minutters overtid, men set over 90 minutter er det fortjent nok, at de scorer, fortsætter Michael.

Til spørgsmålet om holdet når at få rystet dette af sig inden lørdagens kamp mod Vanløse, havde cheftræneren dette at sige:
- Mandag så er det er overstået, så kører vi videre. Så forbereder vi os til Vanløse. Det der med at rende og pive, det gider jeg ikke bruge tid på. Men Er selvfølgelig ærgerlig og skuffet nu, men så er det Vanløse næste gang.

Som cheftræneren selv siger, så gælder det Vanløse på hjemmebane næste gang i Slaget om Slotsherrensvej. Kampens spilles lørdag den 26. oktober kl. 15 på Tingbjerg Ground.

lør. 19. okt 2019
Dommer: Frida Mia Klarlund Nielsen