07.09.19: Frem-BB - Måltavle

3. gang var ikke lykkens gang

For tredje gang i træk måtte vi forlade banen som taber af kampen, da vi tabte 2-3 ude mod Frem. Vi hentede ellers to Frem-føringer, men tredje gang holdet fra Sydhavnen kom foran, havde vi ikke noget modsvar. Gustav Therkildsen og Jamil Fearrington scorede vores mål.

Vi startede fint med to gode forsøg af Kevin Bechmann Timm. Efter fem minutter var topscoreren tæt på at overliste Rasmus Wedege i målet med et hovedstød fra kanten af feltet. Men Frem-målmanden fik slået bolden op på overlæggeren. Kort tid efter var det med et skud fra distancen, som dog sad lige på Wedege.

På deres første afslutning i kampen fik Frem scoret, da Tonni Adamsen sendte et præcist hjørnespark ind i feltet. Bolden sad lige i panden på Kristoffer Dirksen, der kunne heade kuglen i kassen. 1-0 til Frem.

07.09.19: Frem-BB - Frem jubler over scoring

I resten af 1. halvleg havde Frem gode muligheder for at komme yderligere foran, da både Frederik Christensen og Daniel Anusic blev sendt afsted i dybden. Men begge gange kom Vilfort flot ud af sit mål.

Fem minutter før pausen fik tilbagevendte Aleksandar Lazarevic en stor mulighed for at udligne, da han kom frem til et skud med venstrebenet inde i feltet. Men han fik sparket lige på Wedege.

Frem kunne derfor gå til pausen med en 1-0 føring, og efter tyve forholdsvis stille og rolige minutter i 2. halvleg gik det lige pludselig stærkt.

Gustav Therkildsen havde kun været på banen i et par minutter, da han kom på tavlen. Lazarevic holdt godt fast i bolden og fik sendt et fladt indlæg ind i feltet. Her kom Therkildsen foran Wedege og kunne sende bolden i mål til stillingen 1-1.

07.09.19: Frem-BB - Therkildsen udligner til 1-1

Den stilling holdt dog kun i et minuts tid. For lynhurtigt ned i den anden egne kopierede Frem, hvad vi lige havde gjort, og Jacob Pind kunne bringe Frem foran 2-1.

Men vi fik svaret hurtigt tilbage. Nicolai Clausen tog et hjørnespark ude i venstre side, og efter at have danset sig væk fra sin opstander headede Jamil Ferrington bolden i mål. 2-2.

Fem minutter senere kom Frem foran for tredje gang i kampen, da Tonni Adamsen modtog bolden og sendte den over i det lange hjørne til slutstillingen 3-2 til Frem.

For anden kamp i træk tabte vi til bundholdet i 2. division, men vi holder fast i vores top 6-placering. Den skal forsvares, når der på lørdag den 14. september kl. 15 venter en stor opgave. Her kommer fuldtidsprofferne fra FC Helsingør nemlig på besøg i Tingbjerg.

07.09.19: Frem-BB - Jamil udligner til 2-2
lør. 7. sep 2019
kl. 14:00
Valby Idrætspark
Dommer: Jacob Karlsen
Tilskuere: 1242
BK Frem
3 - 2
1 - 0
Brønshøj Boldklub
16' Kristoffer Dirksen
45' Festim Mustafi
57' Kristoffer Dirksen
64' Gustav Therkildsen
65' Jacob Pind
68' Jamil Fearrington
74' Tonni Adamsen
90' Victor Christiansson