FCR-BB, 11.09.20

Rodet 2. halvleg

Efter to gode sejre skulle vi forsøge at tage den tredje i træk. Mulighederne var der i 1. halvleg, men præcisionen manglede. Det endte derfor med et 1-0 nederlag ude mod Ørnene fra FC Roskilde.

De første 10-15 minutter var det med et lille overtag til FC Roskilde. Her formåede de at skabe flere farlige situationer omkring vores felt, og i det 11. minut resulterede det i en scoring.

Et nedfaldsbold efter en clearing endte hos Oussama Djafer-Bey, der fik alt for meget plads, og med ydersiden af højrestøvlen kunne sparke bolden i mål tæt forbi den ene stolpe. 1-0 til FC Roskilde.

Målet slog os dog ikke ud, og vi begyndte at lægge pres på FC Roskilde. Dette gav bl.a. to rigtig gode muligheder til Bayan Fenwick.

Den første af dem lykkedes det os at fastholde bolden omkring feltet, inden Jonas Magnussen headede bolden lige ind til Bayan. Englænderen tæmmede bolden med brystet og flugtede på mål, men sendte bolden lige over kassen.

Tre minutter senere var der så igen en chance til Bayan. Adil Guendouri blev sendt i dybden og spillede bolden skråt tilbage til Bayan. Bayan fik hugget på mål, men måtte se bolden blive rettet af via et FC Roskilde-ben.

Det stod derfor 1-0 til FC Roskilde efter de første 45 minutter, som også var præget af stærkt fysisk spil fra FC Roskilde.

2. halvleg var chancefattig og utrolig rodet. Ingen af holdene formåede at skabe et overtag eller finde den mindste smule rytme. Der blev da også skiftet flittigt ud hos begge mandskaber.

Det tætteste vi kom på et mål, var i det 3. minuts overtid, hvor en tværpasning af FC Roskilde var tæt på at finde en medspiller.

Det sluttede derfor med et nederlag i en kamp, hvor vi skulle have kendt vores besøgelsestid i 1. halvleg og ikke kunne finde rytmen i 2. halvleg.

Men det er op på hesten igen og så jagte en ny sejr, når vi på lørdag den 19. september kl. 15 møder FA 2000 på hjemmebane.

fre. 11. sep 2020
kl. 19:00
Roskilde Idrætspark
Dommer: Nils Heer
FC Roskilde
1 - 0
1 - 0
Brønshøj Boldklub
11' Oussama Djafer-Bey
42' Monday Etim
45' Bayan Fenwick
63' Jonas Magnussen
90' Daniel Segev Jørgensen