Brønshøj - Slagelse (træningskamp)

Uafgjort i test

I går blev sommeropstartens anden træningskamp spillet. Her var divisionsrivalerne fra Slagelse på besøg. Der var fint gang i den, men ingen af holdene kunne tage sejren, da kampen endte 1-1.

Vi var tæt på at tage en drømmestart, da Adil Guendouri blev nedlagt i feltet. Oskar Tranberg gjorde sig klar til at tage straffesparket, men måtte se sit forsøg blive nappet af målmanden.

Herefter fulgte gode muligheder til begge hold, men hverken os eller Slagelse kunne få hul på bylden, og det stod derfor 0-0 efter de første 45 minutter. En konstant kilde til uro var Slagelses nye kantspiller Rasmus Tangvig, som også stod for kampens største afbrænder i 1. halvleg.

Tranberg brænder straffe

Den afbrænder fik han dog revanche for i 2. halvleg. Tangvig trykkede af fra kanten af feltet, og via stolpen kunne han bringe gæsterne foran 1-0.

Allerede minutter efter var vi dog tæt på at udligne, men Jonas Hemmingshøj fik ikke netmaskerne til at blafre. Og kort før tid var Lars Emil Juel Andersen meget tæt på, da han fik hovedet på et hjørnespark, men Slagelse fik reddet på stregen.

Men i det 89. minut kom målet så endelig. Vores nye midtbanespiller Bayan Fenwick kæmpede sig fremad og spillede bolden til Rasmus Zinck. Zinck brugte sin styrke i kamp med forsvaret og fik sparket bolden forbi målmanden til slutstillingen 1-1.

Næste træningskamp er også på Tingbjerg Ground og finder sted lørdag den 8. august kl. 11 mod Frem.

I morgen, søndag den 3. august, bliver også en spændende dato, da vi her finder ud af, om vi skal spille i Øst- eller Vest-puljen i sæsonen 2020/21.

Zinck udligner til 1-1

Startopstilling - Brønshøj:
Kasper Vilfort - Jeffrey Ofori, Oskar Tranberg, Nicolai Clausen - Dawda Ngum, Christian Thorup, Bayan Fenwick, Lucas Petersen, Elias With - Jonas Hemmingshøj, Adil Guendouri

Udskiftninger:
46. Dawda Ngum ud - Lars Emil Juel Andersen ind
46. Bayan Fenwick ud - Mads Rønne ind
61. Lucas Petersen ud - Devrim Sahin ind
70. Adil Guendouri ud - Rasmus Zinck ind
70. Jeffrey Ofori ud - Dawda Ngum ind
73. Nicolai Clausen ud - Bayan Fenwick ind

Mål:
1-0: Rasmus Tangvig (73.)
1-1: Rasmus Zinck (89.)

Gule kort - Brønshøj:
Jeffrey Ofori (43.) og Lucas Petersen (50.)

lør. 1. aug 2020
kl. 11:00
Tingbjerg Idrætspark
Brønshøj Boldklub
1 - 1
0 - 0
Slagelse