28.09.19: BB-Skovshoved - Sejrsmålet fejres

Tre i træk

Kønt var det jo ikke i dag, men en sejr er en sejr, og så er der jo altid lidt ekstra at juble over, når det var den tredje i træk. Det endte nemlig med en 1-0 sejr over bundproppen fra Skovshoved takket væres Kevin Bechmann Timm hoved.

Vi satte os på kampen fra start af, men havde svært ved at skabe de helt store målchancer mod Skovshoved. Det lykkedes os dog at få bolden i mål efter otte minutters spil, da Kevin Bechmann Timm fik kastet sig ned i Gustav Therkildsens afslutning. Desværre kom flaget hurtigt op hos linjedommeren og målet blev annulleret pga. offside.

Vi havde et par gode forsøg efter dødbolde samt et fint skud udefra af Kevin Bechmann Timm, men det var ikke noget, som for alvor truede Frederik Mehders mål.

28.09.19: BB-Skovshoved - Kevins mål annulleres

Lidt over halvvejs i 1. halvleg kom Skovshoveds første afslutning. Simon Skibsted, som havde flere gode offensive aktioner i kampen, fik trykket af fra distancen, men måtte se sit skud gå over mål.

Skovshoveds bedste mulighed kom, da der manglede syv minutter af 1. halvleg. Sebastian Elvang forsøgt at sende et frispark i mål. Bolden ramte jorden lige foran Korch, som ikke kunne finde håndtaget på kuglen. Han var dog selv hurtig over returen.

Minuttet efter havde vi så vores bedste chance i kampen. Festim Mustafi fik headet et indlæg hen til Kevin, men desværre kunne vores topscorer ikke få fat på hovedstødet, og Frederik Mehder kunne gribe bolden.

I de sidste fem minutter af 1. halvleg var det Skovshoved, der havde kontrollen, men bortset fra et frisparksforsøg lige ind i muren, så fik de ikke noget ud af overtaget.

I pausen foretog vi en dobbeltudskiftning. Bl.a. kom Simon Richter ind på højre back, og det skulle vise sig at være en god idé.

Efter en times spil var Richter tæt på at komme på tavlen, da han fik hovedet på et hjørnespark. Men inde på stregen stod en Skovshoved-spiller klar til at sparke bolden væk.

Fem minutter senere var der dog ingen Skovshoved-spiller til at sparke bolden væk. Richter smed et indlæg ind i feltet, og langt udefra fik Kevin på flot vis headet bolden i mål. Kevin havde nok luret, at Frederik Mehder stod lidt langt ude og blot kunne se bolden stryge over ham og i kassen. 1-0 til os.

Med et kvarter tilbage af kampen var Kevin tæt på at blive dobbelt målscorer. Et hårdt fladt indlæg blev sendt ind til topscoreren, der sparkede første gang med venstrebenet. Men Mehder stod rigtig placeret og fik snuppet forsøget.

28.09.19: BB-Skovshoved - Therkildsen og Elvang har lige fået det røde kort

Med lidt under ti minutter tilbage af kampen opstod der lidt drama. Gustav Therkildsen blev revet omkuld og blev trådt af på Sebastian Elvang. Dette satte sindene i kog hos både Therkildsen og Elvang, som begge endte med at blive præsenteret for det røde kort.

I de sidste fem minutter af kampen samt overtiden var det Skovshoved, der lagde et pres. Men vi holdt stand og kunne fejre endnu en sejr.

Og fordi det var den tredje sejr i træk, så skulle der også uddeles Fiduspokal. Den gik fortjent til målmand Oliver Korch, som også for anden kamp i træk holdt nullet.

I næste uge skal vi forsøge at øge sejrsstimen til fire, når vi for første gang i klubbens historie skal møde FA 2000. Denne kamp finder sted lørdag den 5. oktober kl. 13.45 i Frederiksberg Idrætspark.

28.09.19: BB-Skovshoved - Korch med Fiduspokalen
lør. 28. sep 2019