Der jubles efter Kevins mål

Kan være stolte

Der blev i den grad kæmpet brodden ud af shortsene i midtugens pokalkamp mod Hvidovre fra 1. division. Det var en kamp, der bød på både forlænget spilletid, målmandsdrop, et rødt kort og nogle store afbrændere. Og også en kamp, som spillerne kan være stolte af på trods af nederlaget. Kevin Bechmann Timm scorede vores enlige mål.

I løbet af kampen fik vi også set en ny hveps i aktion, da Festim Mustafi blev skiftet ind til sin debut.

Skulle du have lyst til at se hele kampen igen, kan den findes via pokalturneringens hjemmeside.

Det var naturligvis Hvidovre, der satte sig på spillet fra kampens start. Men langsomt spil og en del fejlafleveringer gjorde, at vi aldrig blev sat rigtig under pres i kampens først 45 minutter. Det skal dog nævnes, at Hvidovre havde et par gode muligheder. Bl.a. måtte Oliver Korch hive en flot redning ud af ærmet og ved et senere forsøg stod Jonas Magnussen klar på stregen til at sparke bolden væk.

1. halvlegs største chance tilfaldt den tidligere Brønshøj-spiller Oscar Buch. Han var alene med Korch, men vores målmand kom flot ud af sit mål og fik reddet.

Rødt kort til Korch

Syv minutter inde i 2. halvleg blev vi reduceret til 10 mand. En Hvidovre-bold blev spillet i dybden, og fik Korch hænderne på bolden, men uden for feltet. Dette resulterede i et rødt kort.

Tre minutter senere blev det så værre. Nicklas Bjerre Schmidt modtog bolden på kanten af feltet, og med venstrebenet sendte han på flot vis bolden i mål uden chance for Kasper Vilfort, der var kommet ind på målmandsposten efter det røde kort.

Med lidt over et kvarter tilbage af den ordinære spilletid fik Lirim Qamili en stor mulighed, da han modtog bolden omkring straffesparkspletten, men han fik sparket langt over mål. Netop Qamili vender vi tilbage til senere.

På trods af en mand i undertal lykkedes det os at få udlignet. I det 78. minut fik vi et frispark et stykke fra feltet, og selvfølgelig var det Kevin, der skulle sparke til det. Han fik også holdt bolden flot nede, men den havde retning lige mod Hvidovres målmand Alexander Horsebøg. Men i stedet for at få fat i bolden endte det med et kæmpedrop af Horsebøg, da bolden strøg lige forbi ham og i nettet. 1-1.

Kevin har lige scoret

Kort før tid fik vi så bolden i nettet igen. Matti Olsen lagde bolden tilbage til Horsebøg, der valgte at samle bolden op inde i feltet. Det gav os et indirekte frispark, som König tog hurtigt. Han spillede bolden til Tranberg, der kunne score i et tomt mål. 2-1 til os - troede vi.

I stedet for valgte dommer Jakob A. Sundberg at annullere målet, og sparket skulle tages om. Sundbergs begrundelse for annulleringen var, at han ikke havde situationen under kontrol. Brandærgerligt, da det sikkert havde givet os sejren. Du kan selv gå ind og se samt bedømme situationen, hvis du klikker på linket til hele kampen. Det sker omkring 87:20 inde i kampen.

Lige inden dommeren fløjtede den ordinære spilletid fik Qamili et kæmpemulighed for at gøre det til 2-1 til Hvidovre. Han stod helt fri på kanten af det lille felt og havde stort set et tomt mål at sparke bolden i. Men på en eller anden måde fik han skovlet bolden op på overlæggeren.

Det sluttede derfor 1-1 efter 90 minutter, og vi skulle ud i forlænget spilletid. Sidst vi var det, var den 31. august 2011 i pokalkampen mod Herlev.

Det var tydeligt at se, at vores spillere var trætte, og det var også Hvidovre, der tog teten. Men ind ville bolden ikke, og især Qamili var den store synder med flere store afbrændere.

Qamili, som bare brændte og brændte

I starten af 2. halvleg af den forlængede spilletid følte Hvidovre sig snydt for et straffspark, og på TV-billederne så det da også ud til, at de blev snydt.

Bedst som vi var klar til en straffesparkskonkurrence fik Marcus Lindberg scoret kampens sidste mål. Et indlæg blev sendt mod bagerste stolpe, hvor den blev headet mod det lille felt. Bolden endte hos Marcus Lindberg, der bankede bolden i kassen til slutstillingen 2-1.

Møgærgerligt at indkassere et mål så sent, men det var også en flot trætte spillere, der havde kæmpet alt hvad de havde lært. De døde virkelig med støvlerne på og stor cadeau til, at de stadig havde overskud til at komme ud til Danmarks smukkeste og sige tak for støtten.

Spillerne har forhåbentligt fået kræfterne tilbage, når de senere i dag tager imod B93 i 2. division. Kampen starter kl. 15 i Tingbjerg.

Hvidovre har lige scoret til 2-1
ons. 28. aug 2019