BB-Greve, 10.03.18 Rejnhold gør det til 1-0

God generalprøve

I dag blev divisionsholdets sidste træningskamp spillet inden det går løs i næste uge i forårets 2. division. Og det blev en god generalprøve for Brønshøj, da det blev til en 2-1 sejr over divisionsrivalerne for Greve. Højrebacken Philip Rejnhold stod for begge mål.

Hvepsene satte sig på kampen fra start af, og kom godt over begge kanter. Desværre manglede den sidste aflevering kvalitet, og Greve kunne få ekspederet indlæggene væk.

Men efter 17 minutter fik Brønshøj udbytte af spilovertaget. Fra baglinjen trak Philip Rejnhold ind i banen, og med venstrebenet sendte han bolden over i det lange hjørne. 1-0 til hvepsene.

BB-Greve, 10.03.18 Rejnhold bringer BB foran 1-0

Blot syv minutter senere skulle det også blive til 2-0, og igen var det Rejnhold, der fik bolden i kassen. Først havde han en friløber, som blev en halv aflevering, halv afslutning. Andreas Lissau samlede bolden op, og med et indlæg ind i det lille felt, kunne Rejnhold gøre det til 2-0 via skinnebenet.

Greve havde enkelte ufarlige forsøg, der ikke voldte Kasper Vilfort problem, og hvepsene havde godt styr på gæsterne i de første 45 minutter.

I 1. halvleg var der også muligheder for yderligere scoringer. Bl.a. måtte gæsternes målmand Yousuf Butt ud i fuld længde for at redde Oskar Tranbergs kraftfulde skud, og Patrick Naundrup var tæt på med hovedet efter et godt slået hjørnespark.

Det blev dog ved de to mål efter en rigtig flot 1. halvleg, hvor Brønshøj var i fuld kontrol.

BB-Greve, 10.03.18 Rejnhold gør det til 2-0

I 2. halvleg foregik tingene lidt for meget på Greves præmisser. I stedet for at spille deres eget spil, begyndte hvepsene at spille ligesom Greve. Dette gjorde, at gæsterne kom mere ind i kampen, men stadig uden, at de kom frem til de helt store chancer, bortset fra en, som Vilfort fik klaret.

Brønshøj fik også deres muligheder i 2. halvleg. Bl.a. havde først Kevin Bechmann Timm en god hovedstødsmulighed, men et par meters penge fra mål, fik den bomstærke kantspiller headet bolden over mål. Senere gav en bolderobring i Greves felt Lars Emil Juel Andersen en stor mulighed, men han fik sendt bolden et stykke over mål.

BB-Greve, 10.03.18 God mulighed til BB

Herefter foretog Brønshøj en række udskiftninger, der naturligt nok var med til at forstyrre flowet i spillet.

Med 20 minutter igen fik Greve reduceret. Bolden blev spillet ind til Christian Larsson, der stod fri på kanten af feltet, og her kunne han sparke bolden ind bag Kasper Vilfort til slutstillingen 2-1.

Alt i alt en rigtig god kamp af Michael Winters tropper, og der er i den grad grund til at være optimistisk i forhold til forårets kampe.

Brønshøj – Greve 2-1 (2-0)

Opstilling:
Kasper Vilfort – Philip Rejnhold, Aske José Victor, Jeffrey Ofori, Anton Holse (39. Daniel Anusic) – Kevin Bechmann Timm, Oskar Tranberg, Lars Emil Juel Andersen (69. Mikkel Wenzel Pedersen), Mads Rønne (72. Oliver Miltoft), Andreas Lissau – Patrick Naundrup (55. Haitam Hajjami)

Mål:
1-0: Philip Rejnhold (17)
2-0: Philip Rejnhold (24)
2-1: Christian Larsson (71)

Advarsler:
Brønshøj: Jeffrey Ofori (34)

lør. 10. marts 2018
kl. 12:30
Tingbjerg Idrætspark
Brønshøj Boldklub
2 - 1
2 - 0
Greve Fodbold