Unge hvepse til indendørsstævne

U9 og U12 til Sportsmaster Cup i Holbæk

Øverst: U12. Nederst: U9

I går deltog U9 og U12 i Sportsmaster Cup i Holbæk, og her var der succes til de unge hvepse. Brønshøj havde sendt to U12-hold og to U9-hold afsted. U12-1 endte med at vinde det hele, U12-2 fik deres første indendørssejr og U9-holdene fik flotte placeringer i deres puljer.

Vi har talt med en stolt U12-træner, Leon Nexø-Nielsen, om indendørsturneringen.

- Sportsmaster Cup i Holbæk blev en dominans af hvepsene fra U12. Det ene hold gik hele vejen til finalen uden pointtab og vandt stævnet med 2-1 i finalen. Det andet hold røg ud i puljen efter tre tætte nederlag og deres første sejr nogensinde indendørs. Så alt i alt en meget stolt træner. Tillykke til drengene fra U12 Brønshøj, siger Leon.

U12 til Sportsmaster Cup i Holbæk

Men U12 var ikke de eneste i aktion i går. U9 var også taget til det nordvestsjællandske. U9-træner, Fritz Niko Busch kom med følgende rapport fra Holbæk.

- BB U9-1 spillede fire intense kampe i puljen, hvor det blev til 2 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. De unge hvepse spillede flot fodbold, og endte med at tage en flot 2. plads i puljen. BB U9-2 kæmpede også bravt til indendørsturneringen, men i puljens sidste kamp, hvor 1. pladsen var på spil, måtte de se sig slået pga. et straffespark til allersidst, fortæller Fritz.

Så alt i alt flotte indsatser af de unge hvepse til indendørsstævnet Sportsmaster Cup i Holbæk.

U9 til Sportsmaster Cup i Holbæk