U17 videre i pokalen

U17-holdet

I går spillede Brønshøjs U17-hold sig videre til 3. runde af U17-pokalen, da det blev til en 4-1 sejr over Avarta fra Øst 2 hjemme i Tingbjerg.

Avarta var naturligvis favoritter, hvilket Brønshøjs U17-hold selv var klar over. Holdet var dog opsat på at jagte overraskelsen, og det skulle vise sig at blive en dramatisk affære.

Brønshøj kom frem til flere muligheder, mens Avarta blev presset på samtlige områder af banen. Derfor var det bestemt fortjent, da Yunus Safaei, i det 20. minut, sendte Omar El-itr i dybden, der efter flere forsøg endelig formåede at lægge den til rette, og med højrebenet udplacerede målmanden. 1-0 og et fantastisk, individualistisk mål.

BB17 mod Avarta

10 minutter senere begyndte dramaet at melde sin ankomst. En lang aflevering blev sendt ned i Avartas bagerste område, som Mamadou Alfa Bah jagtede med livet som indsats. Her stødte han hovedet sammen med Avarta målmandens hoved, og begge endte i jorden med smerte. Det endte dog med et gult kort til Mamadou, og hvepsene måtte spille de næste 10 minutter med en mand i undertal.

Dette udnyttede Avarta, og selvom de 10 hvepse kæmpede brodden ud af bukserne, fik gæsterne udlignet til 1-1 kort før pausen. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg startede lige så godt som første, og kort inde i halvlegen lød jubelbrølet, da den ellers hovedskadet Mamadou tæskede sig igennem 3 mand og til sidste kom fri med målmanden og sikkert udplacerede ham, og gjorde det til 2-1. Målets betydning var ikke til at tage fejl af, og Brønshøj-spillerne kunne nu virkelig mærke at noget stort var i vente.

Målet til 2-1 gav Brønshøj troen på, at overraskelsen kunne ske, og Brønshøj var også tættere på 3-1 end Avarta var på 2-2.

Det blev da også til 3-1, da Mamadou i venstre side udenfor feltet fik spillet Anis Ibrahim helt fri i feltet, og med fuld hammer sparkede Anis bolden i mål til stillingen 3-1.

BB17 mod Avarta

Minsandten om det ikke også blev til 4-1. Anis og Serhat Bozkir kombinerede sig igennem højre side, og det endte med, at Serhat stod i en perfekt position. Og med sit gode venstre ben fik Serhat sendt bolden sikkert i mål til slutresultatet 4-1.

Kampens spiller blev Mamadou, som til dagens anledning var udvalgt som anfører, og den rolle udførte han med stil. Han var tilstede både fysisk og mentalt til Brønshøjs fordel, og en konstant brod i øjet på Avarta.

Men det var en fantastisk indstilling og kamp af de unge hvepse, som i 3. runde af U17-pokalen skal en tur til Nakskov, hvor Maribo Boldklub venter onsdag den 3. oktober kl. 19.

De unge hvepse skal dog allerede i morgen igen i aktion, hvor det gælder ligakampen ude mod Skovshoved kl. 15.

BB17 mod Avarta