U17 sejrede stort i lokalopgør

U17 mod Fix

Det var ikke kun divisionsholdet, der var i målhumør i går. Også U17 fik netmaskerne til at blafre, da de vandt lokalopgøret mod FIX med hele 8-2.

Det var en rodet start med mange fejl. På trods af dette lykkedes det for Brønshøj at bringe sig foran 1-0. Et hjørnespark blev clearet midt uden for feltet, og her stod Anis Ibrahim klar til at sende bolden tilbage i feltet. I en fin bue strøg bolden over målmanden og i nettet.

Hvepsene fik gang i deres pasningsspil, men alligevel lykkedes det for FIX at få udlignet til 1-1.

Det slog dog ikke de unge hvepse ud, og kort tid efter scorede Brønshøj til 2-1. Mouad Idrissi sendte Omar El-itr i dybden. Omar trak ind i banen foran to FIX-spillere og sendte bolden imellem benene på målmanden.

Nu begyndte spillet virkelig at flyde for U17-holdet, og 3-1 målet var en fryd for øjet. Stort set alle BB-spillere fik rørt bolden. Det endte med, at Mamadou Alfa Bah spillede Omar fri. Omar rundede målmanden og trillede bolden i mål.

Omar El-itr - Kampens spiller mod FIX

I 2. halvleg blev det også til 4-1 og 5-1 ved Mamadou og Yunus Safaei. Begge mål kom efter flotte kombinationer.

Hvepsene slækkede på koncentrationen, og det udnyttede FIX til at reducere til 2-5. Målet vækkede Brønshøj-spillerne, og Omar kunne score sit tredje mål i kampen. Det var åbenbart en dag fyldt med hvepse-hattricks.

Inden kampen blev fløjtet af, fik Brønshøj scoret til 7-2 ved Ali med en flot firsttimer, og 8-2 ved Mouad med en Zlatan-afslutning.

Kampens spiller blev fortjent Omar El-itr, der scorede tre mål og lavede to assists.

Næste kamp for U17-holdet er i pokalturneringen på onsdag den 3. oktober kl. 19, hvor de skal til Maribo på Lolland for at møde Maribo Boldklub.

Næste kamp i ligaen er på lørdag den 6. oktober kl. 13, hvor det gælder en udebanetur mod Skjold. Stillingen for U17-mesterrækken kan ses her.