U15 vinder idrætspris

I forbindelse med årets prisuddeling i Grøndal Multicenter onsdag den 6. december 2017 modtog Brønshøj Boldklubs U15-drenge Brønshøj-Husums forenede sportsklubbers Idrætspris.

Holdet har gennem de seneste 5 år været igennem en fantastisk udvikling, der i oktober 17 resulterede i, at de vandt den bedste række i København, Mesterrækken.

Her er i sandhed tale om en fantastisk bedrift grundlagt på bl.a. SAMMENHOLD og MANGFOLDIGHED.

Spillertruppen består af spillere fra 17 forskellige nationer, hvor disse tillige kommer fra mange forskellige bydele i København.

Sammenholdet bliver dyrket bl.a. via fællesspisninger, FIFA-turneringer m.m.

Sportsligt er der undervejs indført en ekstra ugentlig træning med fokus på at udvikle spillernes tekniske niveau.

Trænerstaben har på den ene side løbende taget udviklende initiativer og spillerne har med deres indsats vist, at de både har stor lyst til at udvikle sig og samtidig mod på at tilegne sig nye færdigheder.

Et kæmpe tillykke til holdet og trænerstaben omkring holdet.

Adm. direktør
Dennis Kjeldsen