U15-holdene i delere

U15

Begge Brønshøjs U15-hold var i weekenden i aktion, og her var der point på tavlen til begge mandskaber.

U15-1 er fortsat ubesejret efter fem runder, og befinder sig på 2. pladsen med 13 point, to point efter Skjold, der dog har spillet en kamp mere.

De oplevede dog deres første pointtab, de gæstede HIK, hvor det blev 1-1. Brønshøj havde ellers bragt sig foran 1-0 i 1. halvleg, da Malik lagde en aflevering frem til Frederik, som tog er par træk og sendte den forbi målmanden.

Kort inde i 2. halvleg fik HIK udlignet pga. sløset forsvarsspil af hvepsene. Herefter bølgede kampen frem og tilbage mellem de to mandskaber.

Til allersidst i kampen hev Kevin en afgørende redning ud af ærmet, da en HIK-spiller blev spillet helt fri.

Med det uafgjorte resultat kan hvepsene stadig selv afgøre det. De kan tage et vigtigt skridt i kampen om 1. pladsen, når de lørdag den 7. oktober kl. 11.15 gæster FA 2000.

U15-1

U15-2 spillede hjemme mod Valby, hvor de skulle følge op på deres 6-3 sejr over Vestia. Men det var gæsterne, der fik bragt sig foran efter et frispark.

Der opstod chancer i begge ender, men ingen af holdene formåede at score. Hvepsenes Ali havde ellers to skud på stolpen, mens Ayuub måtte se Valbys målmand levere en flot refleksredning.

2. halvleg startede godt for Brønshøjs vedkommende, da Ali sætte en inderside på et hjørnespark og sendte kuglen i kassen, 1-1.

Det blev også til 2-1. Ali huggede til den ude fra, og Valbys målmand kunne kun bokse til bolde. Her var Ali selv over returen og kunne derfor bringe hvepsene foran.

Brønshøj-spillerne øjnede sejren, men i kampens døende minutter fik Valby udlignet til kampens slutresultat 2-2.

Ifølge træneren for U15, så var det et fair resultat i en lige kamp.

Næste gang U15-2 skal i aktion er allerede på torsdag d. 5. oktober kl. 17, hvor de skal en tur til Skovshoved.

U15-2