U15 fightede sig til sejr over Brøndby

BB U15

Om mindre end to måneder starter Brønshøjs U15's sæson igen. Men inden da står den på vinterbold og træningskampe mod kvalificerede modstandere. Præcis sådan en mødte U15 i går, hvor de tog imod Brøndbys Elite-2 hold, og det var en tæt affære.

Brøndby havde overtaget i første del af 1. halvleg, men det lykkedes ikke for gæsterne at komme frem til chancer. Det gjorde Brønshøj til gengæld, men desværre blev de ikke udnyttet. Efterhånden som 1. halvleg skred frem fik hvepsene bedre fat. Det hele endte dog målløst i første halvleg.

Brønshøj startede 2. halvleg bedst, og det var også hvepsene, der kom først på tavlen. Anis Ibrahim sendte en bold i dybden frem mod Omar, som løb fra to Brøndby-spillere, og alene med målmanden gjorde Omar det sikkert til 1-0.

Dette satte Brøndby igang, og de lagde et tungt pres på Brønshøj, som hvepsene ikke kunne spille sig ud af. Men på trods af det høje pres lykkedes det ikke for Brøndby at spille sig frem til chancer. De havde dog heldet med sig, da de fik udlignet til 1-1 på et spark ude fra, der blev rettet af.

1-1 ville have været et fair resultat af kampen, men trænerstaben hos Brønshøj valgte at gå efter sejren med en række offensive indskiftninger, og det viste sig at være en god idé. Yunus, der lige var blev skiftet ind, stod på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Riposten efter en afslutning røg lige ud til Yunus, og han kunne trille bolden over i det lange hjørne til 2-1. Det var Yunus' tredje mål i de to seneste kampe.

Målet gav spillerne masser af selvtillid, og i kampens sidste 10 minutter var Brønshøj bedst. Det var også tættere på 3-1 end 2-2, men der faldt ikke flere mål, og Brønshøj kunne juble over en 2-1 sejr mod en modstander fra en højere række.

Det var ikke den bedste kamp, som de unge hvepse har spillet, men der blev kæmpet en vis kropsdel af ud shortsene, og som træneren sagde efter kampen: "Store hold kendetegnes ofte ved at vinde, selvom de ikke spiller den bedste kamp".

Kampens spiller: Mamadou, der måske ikke havde spillede den bedste kamp, men som viste en fantastisk fightervilje, der uden tvivl spillede en stor rolle i gårsdagens sejr.