U15 dominerede mod HIK

BB U15 fejrer sejren over HIK

I går tog Brønshøjs U15-1 imod HIK i vinterturneringen. Og det var en flok spillerne, som var ekstra opsatte, da HIK var det eneste hold Brønshøj U15-1 ikke vandt over, på deres vej til mesterskabet i mesterrækken i efteråret. Dengang endte kampen 1-1, og dette måtte ikke ske igen. Hvis der skulle gøres forhåbninger om at vinde vinterturneringen, skulle der 3 point på kontoen i dag, og det lykkedes med en imponerende 7-0 sejr.

I kampens indeledende fase tog Brønshøj hurtigt teten og efterlod ikke meget plads til HIK. Der blev lagt et højt pres på HIK-spillerne, og det gav nogle gode chance. Der var også kun spillet syv minutter, da hvepsene bragte sig foran. Anis forsøgte sig med et godt skud ude fra, som blev halvklaret af HIK-målmanden. Ayub var hurtig over riposten og sendte bolden i mål. 1-0 til Brønshøj.

U15 gør det til 1-0 mod HIK

Men det stoppede ikke her. Brønshøj fik flere store chancer, og da der var spillet 14 minutter kom målet til 2-0. Brønshøj fik kombineret sig igennem højre side, hvor Malik sender et indlæg ind foran mål. Bolden ramte en HIK spiller, inden den dumpede ned foran en fremstormende Mouad, der sendte bolden i nettet. Det var i øvrigt Mouad selv som fik startet angrebet.

Brønshøj kom frem til endnu flere chancer og spillede meget flot fodbold, og der var generelt set kun ét hold på banen. Der var en god blanding af skud udefra, indlæg og kombinationer gennem midten og fløjene hos Brønshøj. Det var en fornøjelse at overvære.

Lige inden pause, brød Malik igennem på højrekanten, hvor han får driblet sig igennem. Men lige inden skudøjeblikket, fik HIK-forsvaren bugseret bolden væk fra Malik og hen til Mamadou, som takkede for afleveringen ved at sparke bolden i mål til stillingen 3-0.

Nyt mål til U15 mod HIK

Brønshøj kunne gå til pause med en rigtig god fornemmelse efter en 1. halvleg, hvor HIK slet ikke formåede at true hvepsene.

2. halvleg startede med et lidt mere opsat HIK-mandskab, men det lod Brønshøj sig ikke påvirke af, og efter 11 minutter var der igen mål til Brønshøj. Efter godt kombinationsspil i venstre side, sendte Mikkel en bold i dybden til Anis, som brugte sin hurtighed og balance. Angrebet sluttede med, at Anis placerede bolden fladt i det lange hjørne. 4-0 til Brønshøj.

2 minutter senere erobrede Mikkel bolden, og med en kort aflevering spillede han Mamadou fri. Mamadou sprintede ned mod HIK's mål. På sin vej kom han forbi to forsvarsspillere og sparkede bolden sikkert ind til stillingen 5-0.

U15-Målet til 6-0 mod HIK

Mikkel og Mamadou var igen i spil få minutter senere. Denne gang på et hjørnespark, som Brønshøj fik en del af. Mikkel tog sig af det og sendte bolden til forreste stolpe, hvor Mamadou fik kæmpet sig fri, inden han kunne sende bolden i nettet med et flot hovedstød. 6-0 og et flot hattrick af Mamadou, og et flot assist-hattrick af Mikkel.

Brønshøj havde flere gode muligheder, men vi skulle helt hen til kampens sidste minut, før der kom endnu en scoring. Denne gang på et flot opspil og gennembrud i venstre side. Amiro fik først sat to spillere af og fik muligheden for at lægge et godt indlæg ind i feltet. Amiro svigtede ikke og fandt Yunus, der scorede for tredje kamp i træk.

U15 gør det til 7-0 mod HIK

7-0 blev resultatet i en kamp, som Brønshøj dominerede fra start til slut og viste flot spil og masser af mål. HIK måske havde én enkelt chance i hele kampen.

- Kampens spiller blev Mamadou. Flot præstation, god arbejdsindsats både frem og tilbage i banen, flot hattrick og god i kombinationsspillet. Der var mange gode præstationer idag, og holdet fortjener ros over hele linjen, sagde trænerteamet efter kampen.

Næste kamp er lørdag den 3. marts kl. 13 ude mod Herfølge på Herfølge Stadion, mens næste hjemmekamp er lørdag den 10. marts mod GVI kl. 11. DU kan altså nå at se U15 spille kamp, inden Divisionsholdet samme dag spiller træningskamp mod Greve kl. 12.30.

U15-HIK
U15-HIK
U15-HIK
U15-HIK
U15-HIK
U15-HIK
U15-HIK