U15-1 flyvende fra start

U15-holdet

Brønshøjs Boldklub U15-hold i Mesterrækken har fået en fantastisk start på sæsonen, der indtil videre har givet tre sejre i tre kampe med en målscore på 13-5. Dette betyder, at de unge hvepsen har sat sig på 1. pladsen.

U15 1

I den 1. kamp, den 27. august, blev det til en 3-1 sejr ude mod GVI. Brønshøj fik en god start med mål efter 10 minutters spil, da Mouad udnyttede Amiros indlæg og gjorde det til 1-0. I starten af 2. halvleg blev det 2-0 til Brønshøj. En bold blev spillet i dybden til Frederik, der var iskold alene med målmanden og sendte bolden i nettet. Brønshøj måtte på kort tid indkassere to gule kort, og spillede derfor med 9 mand. Dette udnyttede GVI til at reducere til 1-2. Men i dommerens overtid lukkede og slukkede Mamadou kampen med målet til 3-1. Kampens spiller blev Kassem, der fik lukket ned for GVI’s bedste spiller.

Bare to dage senere skulle U15-holdet spille pokalkamp mod Brøndby. Hvepsene formåede at gå til pausen med stillingen 0-0, hvor begge hold havde haft flere gode momenter i kampen. Brøndby bragte sig foran 1-0 i starten af 2. halvleg, og dette resultat holdt helt frem til 10-12 minutter før slutfløjtet. Brønshøj-spillerne begyndte at blive trætte, og det udnyttede Brøndby til at score 3 mål og tage en 4-0 sejr. Men hvepsene kan være stolte af deres indsats. Kampens spiller blev Hadi, der leverede en god indsats i defensiven.

U15 mod Brøndby

Den 5. september var fokus tilbage på ligaen, og her blev det til en 8-3 sejr ude mod FB. Hvepsene bragte sig foran 3-0 takket være mål af Malik, Mohammed og Ayub. FB fik reduceret til 1-3, men så tog Brønshøj-spillerne fat igen. Inden pausen blev det til 4-1 og 5-1, da Mamadou og Anis fik netmaskerne til at blafre. FB startede 2. halvleg med et højt pres og fik reduceret til 2-5, men Mohammed fik scoret sit andet mål i kampen, da han fra en spids vinkel gjorde det til 6-2. FB fik nok engang reduceret, men hvepsene fik kuglen i kassen yderligere to gange, da Malik fik scoret sit andet mål i kampen, og Mohammed fik sit hattrick. Kampens spiller blev Mouad, der styrede midtbanen.

U15 holdbillede

I lørdags stod den så på topopgør mod Skjold. Der var masser af spænding og nervøsitet inden kampens start. Men hvepsene fik styr på nerverne og bragte sig foran 1-0, da Malik med et kanonspark sendte bolden op i krogen. I 2. halvleg kom begge hold ud med masser af gejst. Et kvarter inde i 2. halvleg fik Brønshøj straffe, da en Skjold-spiller ulovligt valgte at bruge hånden til at forhindre et BB-mål. Mikkel tog sig af straffesparket og sendte den sikkert ind bag Skjold-keeperen. 2-0 til hvepsene. Et minut før tid bragte Skjold spænding tilbage i kampen, da de reducerede til 1-2. Men hvepsene holdt stand og kunne juble over den tredje sejr i træk i ligaen. Kampens spiller blev Mikkel, der stod for flere gode hjørnespark.

Næste kamp for U15-1 er lørdag den 23. september kl. 11.15, når de tager imod AB Tårnby hjemme i Tingbjerg.

Du kan følge U15-holdene på deres Facebook-side, hvor de er gode til at lægge referater og billeder op fra deres kampe.