U14: Stadig ubesejret

U14

U14 er stadig ubesejret i foråret 2019, men måtte nøjes med et point ude mod Skjold i lørdags. Cheftræner Kenneth Jørgensen fortæller om kampen.

Modstanderen var BK Skjold, som vi før have mødt både som U13 og det første halve år som U14. Her er det ikke endt med sejre, men i stedet for to gange uafgjort, så det var med stor spænding, at vi gik til kampen.

Da vi har arbejdet både med det høje og lave pres i træningen, aftalte vi at gå ud i et højt pres og stresse dem fra start. Det gik egentligt meget godt. Vi fik vundet bolden hurtigt, men Skjold var også oplagte, og det blev en kamp med mange dueller og en lidt rodet affære.

Efter et fint angreb, godt 15 minutter inde i kampen, fik Skjold udnyttet et stort bagrum med en lang bold, og en kølig angriber, der flot fik afdriblet vores forsvar, satte bolden flot ind og så var vi bagud. Men der skulle ikke gå lang tid, før vi kunne bringe balance i regnskabet.

Skjold var gode til at finde de rum bag vores forsvar, og igen prøvede de, men Mohammed Rizvi fik lukket godt af, og kom til at lave et lille frispark, hvilket gav ham et gult kort og dermed en mand i undertal i 10 minutter. Men det skulle ikke slå os ud, og gav os på en eller anden måde bare mere energi.

Efter et godt opspil gennem midten af banen, blev Asger Torp Larsen spillet godt i dybden, og med et fint blik for Joachim Scavenius blev bolden spillet på tværs - 1-1. Derefter var det mest Brønshøj de sidste 15 minutter af første halvleg. Joachi havde to gode muligheder inden pause, men en veloplagt Skjold-keeper gjorde det svært.

I pausen var det en lidt frustreret flok spillere, men vi aftalte, at vi ikke skulle lade os gå på, hverken dommerens eller modstanderes beslutninger, for det kunne vi ikke gøre noget ved. Det vi kunne gøre noget ved, var at blive ved med at finde de gode rum mellem deres to stoppere og tage de rigtig løb, så skulle vi nok få succes.

2. halvleg startede, og vi mødte igen en højt pressende Skjold-hold, og lige som i første halvleg bar den præg af en god gang duel-spil, som jeg mener, at vi kom bedst ud af. For vi vandt mange af vores direkte dueller, og fik flot spillet bolden hurtigt videre med den ene sukkerbold efter den anden til vores angriber - Joachim Scavenius. Men han havde bare ikke lige dagen, som mod KB, og bolden ville ikke ind, trods for tre gode muligheder.

Vi gav ikke mange chancer væk, og det var betryggende, lige indtil et indlæg fra Skjolds venstre side, hvor Anton Bundgaard Svendsen fik ramt bolden, og det var som om tiden stod helt stille, da bolden lige ramte ved siden af stolpen og gik til hjørne. I tillægstiden fik Skjold hjørnespark, men det kom vores altid skarpe keeper Tobias godt ud til, og med en skarp igangsætning, og hele fem Brønshøj-spillere i aggressive løb, kom vi kom også frem til en god chance, men forsøget gik et godt stykke forbi mål.

Efter kampen var det en flok skuffede spillere, men det tolker jeg positivt. For det er et tegn på sult og vindermentalitet, men som jeg sagde til dem, de dage er der også bare, hvor bolden ikke vil ind, men omvendt, så gav vi jo heller ingen chancer væk, så vi har jo gjort noget rigtigt, og vi kan tage en masse godt med til vores næste kamp fredag den 26. april kl. 18.15 hjemme mod Skovshoved.