U13 vandt deres række

Glade U13-drenge

Sæsonen blev skudt godt i gang med to sejre over henholdsvis GVI og Union. Den tredje kamp mod HIK blev en noget større udfordring, som endte med resultatet 0-4. Dette slog dog ikke de unge spillere ud, som i de efterfølgende 6 kampe spillede suverænt og vandt alle deres kampe. Inden sæsonens sidste kamp var sejren i rækken sikret, og det betød mindre at holdet tabte mod B93.

Sæsonens endte således med stillingen 24 point og en samlet målscore på +10 til Brønshøj foran Skovshoved og B93, som sluttede af med henholdsvis 21 og 18 point.

På sæsonens sidste kampdag sluttede U13 af med frokost i klubben, hvor hele holdet deltog og hyggede sig, inden de senere på eftermiddagen fik medaljer i forbindelse med 1. holdets kamp. Det var nogle stolte spillere, som alle har gjort en stor indsats for at levere det fine resultat.

Medaljer til U13

Ifølge træner Dennis Bagger har holdet udviklet sig særdeles positivt i løbet af sæsonen. Der har været tilgang af spillere fra andre klubber, så årgangen nu tæller 23 spillere. Samtidig har en del spillere taget imod klubbens nye tiltag om særlig udviklingstræning med Jesper Mathiesen samt målmandstræning, hvilket betyder, at mange af spillerne nu træner 3 gange ugentligt. Dette har sammen med løbetræning en gang om ugen medvirket til at spillerne oplever at både teknik og kondition er forbedret.

Stærkt målmandsspil, U13