U13 kæmpede sig til sejr

BB U13 mod Bagsværd

Brønshøj U13 var på farten igen, da vi havde planlagt at møde Bagsværd BK. Vi havde fire fokusområder til kampen: den gode bold omgang, spille med få berøringer, vores presspil og så få afsluttet vores angreb.

Drengene gik rigtig fint til opgaven mod et Bagsværd-hold, der fik sat os under et hårdt pres, men synes drengene tacklede det fint, og var ikke bange for at spille uden om deres pres

Vi skabte ikke de store chancer i første halvleg, men på en fin omstilling, var den altid farlige Emil på spil. Han nåede frem til bolden før keeperen, og kunne sparke bolden ind i tomt mål. En forløsning for drengene, der idag kæmpede alt de har lært.

Det skulle også blive til 2-0 i anden halvleg, da Ouassim flot sparkede bolden ind på et fint indlæg, men Bagsværd svarede godt igen. Hjemmeholdet gik ikke ned med flaget, og forsatte deres hårde pres, og det lykkedes at få lagt et højt pres. Vi fik ikke clearet bolden, og alt respekt til drengene, der prøvede at spille sig ud af det, men bolden blev fanget og Bagsværd reducerede til 1-2.

Vi spillede 3 X 20 minutter, og i den sidste halvleg blev det omstilling på omstilling, og begge hold kunne godt havde lavet et eller to mål mere.

Som jeg sagde til drengene efter kampen, de kampe man skal fighte sig til, og kæmpe for hver en bold, er langt federe at vinde, end dem, hvor man bare kører modstanderen over.