U13 buldrer videre

U13 mod BSF

I 2018's anden kamp for U13-holdet blev det til en 4-0 sejr ude mod BSF i Top Danmark Hallen. Med sejren har U13 nu vundet de fem første kampe med en imponerende målscorer på 26-4. Træner Kenneth Jørgensen fortæller om kampen.

- Det var med stor spænding, jeg skulle ud med drenge til vores anden kamp. Modstanderen var BSF fra SBU Række 1. Inden vi gik ud på banen, aftalte vi, at vi skulle forsøge at tage træningen med ud i kampen, og krige for hver en bold samt prøve at spille med maksimum tre berøringer. Her må jeg sige, at drengene har en god hukommelse, for de tog alt med og spillede en meget meget flot 1. halveg, hvor vi også førte 2-0. Vi var i fin kontrol, hvilket også kan ses på, at vores målmand Tobias kun blev testet to gange, siger Kenneth.

Det skulle blive meget bedre i 2. halvleg, hvor hvepsene kom yderligere to gange på tavlen, og alt i alt var det en tilfreds træner, især uddeler ros til målmanden Tobias.

- I 2. halvleg får vi byttet lidt rundt, og spillerne får nogle uvante pladser, men jeg synes, vi stadig formår at være i kontrol samtidig med, at vi får spillet noget positiv fodbold med god energi og vilje i støvlerne. Det blev også både 3-0 og 4-0. Derefter bliver det en kamp, der bølger frem og tilbage, med en masse omstillinger, hvor BSF bliver farlige. De får også et straffe, fordi vi glemmer at dække op, og vi skal halse efter deres angriber. Men er der nogle, der kan holde et rent bur, så er det Tobias. Han nappede straffesparket, og i de sidste minutter kom han på arbejde. Det er en fornøjelse at se, at han var klar tiltrods for, at han ikke havde haft så meget at lave i de første 50 minutter, så stor ros til Tobias, fortsætter Jørgensen.

Men der skal lyde ros til hele holdet, som leverede en flot præstation, og Kenneth glæder sig da også til næste træning.

- Men det er ikke kun ham, hele holdet præstere på et flot niveau, og man kan jo kun glæde sig over, at man skal på træningsbanen 2 gange i næste uge, og videreudvikle de fantastiske drenge, slutter Kenneth