U13 åbnede 2018 med sejr

BB U13 mod Bagsværd

U13 spillede i går deres første kamp i 2018, og det var med en ny mand på sidelinjen. Kenneth Jørgensen, som tidligere har stået i spidsen for Brønshøj 2. og 3. senior fik sin debut som træner for U13-holdet, der besejrede Bagsværd 3-1. Vi har talt med Kenneth Jørgensen, der fortæller om sin første kamp som ungdomstræner.

- Det var med stor spænding, at jeg skulle stå i spidsen for Brønshøjs U13 i går, da jeg ikke tidligere har trænet ungdomshold. Men efter de par træninger vi har haft sammen, var jeg godt klar over, at de her drenge vil deres fodbold, og så kan det ikke gå helt galt, siger Kenneth.

BB U13 mod Bagsværd

Det gjorde det heller ikke, og med 3-1 sejren over Bagsværd har de unge hvepse lagt sig alene i spidsen i Række 1 i vinterturneringen for U13-hold. Kenneth var da også meget tilfreds med det han så,

- Vi mødte Bagsværd BK, og vi havde aftalt inden, vi gik ud på banen, at vi skulle sætte os på spillet og vinde vores dueller. Men det vigtigste var, at vi var stærke som enhed, hjalp hinanden og så kæmpe røven ud af bukserne. Og skal love for drengene havde lyttet, for de gav den en over nakken, og fra første fløjt var det en flok drenge, der viste, at de ville vinde. Vi vandt 3-1, og med lidt mere held, og kølighed, havde vi nok scoret to eller tre mere. Men jeg er super stolt af spillerne, fortsætter Jørgensen.

BB U13 mod Bagsværd

U13 har nu 14 dage til næste kamp mod BSF, hvor de skal forsvare deres og fortsætte sejrsstimen i vinterturneringen, der indtil videre har budt på fire sejre i fire kampe. Kenneth glæder sig allerede til næste uge, hvor der skal trænes. Mht. til truppen så har Kenneth et helt klart mål for de unge spillere.

- Jeg glæder mig mega meget til at skulle på træningsbanen igen allerede på mandag, for de drenge kan rykkes yderligere, og det er mit klare mål, at rykke dem enkeltvis, men også at rykke holdet, slutter ungdomstræneren.

BB U13 mod Bagsværd

Hvis du skulle have lyst til at se U13 i aktion, så spiller de næste gang ude mod BSF søndag den 28. januar kl. 10.15 i Top Danmark Hallen i Ballerup.