U13: Fantastisk forårsstart

U13 mod B1903

Brønshøjs U13-hold har fået en fantastisk start på forårsturneringen. De tre første kampe er alle endt med sejre, endda nogle overbevisende af slagsen. Målscoren lyder nemlig på imponerede 21-2. I torsdag blev det da også til en 6-0 sejr over B1903. Træner Kenneth Jørgensen har følgende at sige om kampen:

- Det som jeg sagde til spillerne, inden kampen, var, at selvom vi har vundet de to første kampe, og spillet noget godt fodbold, så er der ingen, der er bedre end sin sidste kamp. Vi skal ud og spille noget god bold, krige i duellerne og så lad dem mærke, de er kommet til Brønshøj, fortæller Kenneth.

U13 mod B1903, 2

Der skulle dog gå mere end 15 minutter før de unge hvepse fik hul på bylden.

- Jeg synes vi startede ok, men vi prøvede nogle gange det svære i stedet for det nemme. Efter 17 minutter fik endelig spillet bolden inde fra og ud. På kanten af feltet tøvede Mads Karup Jørgensen ikke, da målmanden stod lidt forkert i målet, og Mads’ venstreben lynede. 1-0, fortsætter Jørgensen.

Målet var med til at åbne op for B1903, men Brønshøj kunne ikke bringe sig yderligere foran.

- Efter målet fik vi mere og mere plads på siderne, men vores indlæg blev ikke farlige, da 1903 afviste flot. Derudover tror jeg ikke, at B1903 havde nogle chancer, bortset fra et hjørne eller to i 1. halvleg, fortæller Kenneth videre.

U13 mod B1903, 3

Brønshøj gik derfor til pausen med en snæver 1-0 føring på trods af overtaget. Træneren havde da også en klar agenda i pausen. Og pausesnakken virkede med det samme.

- I pausen snakkede vi om, at vi var nødt til at spille bolden mere ud på siderne. Det var der, pladsen var, og så skulle vi flytte bolden fra side til side. Drengene havde gode øre, for sikke en start på 2. halvleg. Der var ikke spillet mere end fire minuter, så var vi på 2-0.

U13 mod B1903, 4

Men hvepsene stoppede ikke der, og de var overlegne både i offensive og defensiven.

- Nu begyndte det flotte spil. Opbygning i den ene side, og så hen over midten, for så søge en afslutning.  2-0 skulle blive til 6-0, og grunden til, at 1903 ikke scorede den dag, var Adam Rerbal. For er du da sindssyg en forsvarskamp han brændte af, overlegen i duellerne og læste spillet godt. Kronen på værket var, et flot mål efter en returbold fra hjørne, som Adam smækkede op i hjørnet.

U13 mod B1903, 5

Det var da også en stolt træner efter kampen. Men allerede i morgen går det igen løs, så spillerne skal ikke nyde sejren alt for længe.

- Efter kampen sagde jeg til drengene, at jeg var sgu ret stolt af dem, men ingen grund til at hvile på laurbærrene. Mandag kommer Vestia på besøg, og der skal vi igen ud og krige den, slutter trænere.

Kampen mod Vestia spilles i morgen den 7. maj kl. 17.30 hjemme i Tingbjerg. Kom ud og støt de unge hvepse, og ser om de kan tage den fjerde sejre ud af fire mulige.

U13 mod B1903, 6