U-holdene starter op

I weekenden bliver Nordsjællands største ungdomsstævne Kronborg Cup afviklet, og det er med deltagelse af to hold fra Brønshøj Boldklub. U10 deltager i turneringens A-række og U13 i B-rækken. Samtidig fik vores U15 hold en god start på efteråret, efter en sejr mod naboerne fra Fix.

Vi er glade for at kunne sende vores hold ud og vise fanen frem. Vi håber på nogle gode præstationer og oplevelser for spillerne.

Vores U15-hold har sparket deres efterår i gang med en træningskamp mod naboerne fra Boldklubben Fix. Trænerne fik set en håndfuld prøvespillere an og prøvet nogle taktiske ting af i  kampen, som endte 12-0 til hvepsene.

U15 har to testkampe tilbage mod hhv. Union og Herlev, inden det går løs i mesterrækken søndag den 27. august kl. 13.30 ude mod GVI.