U-14 sejrede i efterårets første turneringskamp

2013 U-14

Brønshøj u-14 – KFUM u-14 , Søndag d. 19 august 2013

Fra kampens start af var det klart at Brønshøjs u-13, som hen over sommeren er blevet til u-14 havde savnet og spille bold. Dette sås ved at Brønshøj sad på boldbesiddelsen og flyttede bold godt rundt i egne rækker. Det lykkedes dog for KFUM at holde Brønshøj fra de helt farlige afslutninger i starten af kampen.

Det store boldovertag måtte før eller siden føre til an scoring, den scoring kom da også efter ikke ret længe. Et gennembrud i Brønshøjs venstre side, der endte i et indlæg som dog måtte træffe et par spillere før bolden svævede imod Hassan, der flot headede den ind over KFUM’s målmand.

Efter det første mål fortsætte det massive pres, på trods af Brønshøj dominans skal det dog også nævnes at KFUM havde et par chancer, dette havde dog for det meste bund i enkeltmands præstationer, her kan særligt nævnes KFUM’s højre midtbanespiller som men sin utrolige fart var en af de eneste rigtige trusler for et velspillende Brønshøj hold. I denne sammenhæng skal Brønshøjs venstre back Jedrzej nævnes, på trods af at han muligvis ikke var så hurtigt som den farlige højre midt, hele tiden var på forkant og satte sig fysisk igennem gang på gang. Jedrzej præstation i kampen var særdeles afgørende, da han passiviserede KFUM’s eneste rigtige trussel.

Kort efter Hassans mål, resulterede endnu Brønshøj angreb i mål, her var det Veton der efter lidt tumult i feltet, fik sidste fod på bolden.
Op i mod slutning af første halvleg var Hassan endnu engang på spil, han var blevet spillet fri, og alene imod målmanden. Han nåede dog aldrig at afslutte da en KFUM spiller nedlagde ham bagfra, til et klokkeklart straffespark.
Straffesparket satte holdets anfører, Aumran, med usvigelig sikkerhed ind i målets højre side.

Pause stillingen blev således 3-0.

I anden halvleg fortsatte presset, og målet til 4-0 kom da også. Det kom som følge af en udskiftning, Hassan som havde leveret en god præstation og været involveret i to af Brønshøjs mål blev skiftet ud. Ind kom Roni, han skulle bruge en eneste berøring før bolden lå i nettet. Dette må betegnes som kampens detalje.

Brønshøj spillede fortsat en flot fodbold kamp hvor hele holdet var en del af det opbyggende spil. Målet til 5-0 kom efter at Veton lagde bolden til rette for Akram der på et flot spark fra distancen krængede bolden op i hjørnet og efterlod KFUM’s målmand uden chance.

Brønshøjs sidste mål i kampen blev sat ind af Mert som ligeledes blev kampens fighter, mål beviste også hvilken fighter Mert havde været i kampen. Mert tog selvstændigt bolden og driblede tværs over banen for derefter at sparke den fladt i det lang hjørne.

Til slut på kampen var det tydeligt at flere af Brønshøjs spillere gerne selv ville frem og score, dette åbnede op for KFUM, som i kampens sidste minutter satte Brønshøj under et voldsomt pres. Her viste Brønshøjs målmand Zefer sine evner og lukkede af i målet, indtil kampens slutfløjt.

Ved kampens slutning stod det klart at på trods af at der blev scoret 6 mål, var det ikke blandt målscorende at kampens spiller skulle findes. Den titel tog Jedrzej for sin førnævnte præstation på venstre back.

(1) – 0 Hassan
(2) – 0 Veton
(3) – 0 Aumran
(4) – 0 Roni
(5) – 0 Akram
(6) – 0 Mert

Kampens spiller: Jedrzej
Kampens Fighter: Mert