Optakt: U17 skal jagte overraskelsen

U17-holdet

Der venter U17-holdet en stor mundfuld på onsdag den 14. november kl. 18, når de møder topholdet fra U17-divisionen, HB Køge, i U17-pokalens 1/8-finaler.

U17-holdets målmand Mathias

De unge spillere har oplevet både op- og nedture i deres første sæson som U17-spillere. Man havde måske håbet på mere end en 6. plads. Men uanset var så har har de unge hvepse kæmpet brodden ud af shortsene og har fået noget værdifuld erfaring, som de kan tage med sig til Vinterbolds-turneringen og forårsturneringen.

Men inden det gælder Vinterbold og forår, så skal holdet først i aktion i U17-pokalen. Brønshøj går ind til kampen som kæmpe underdogs, når de møder HB Køge. Men vi har før set, at hvepsene har overvundet selv de umuligste odds. Der er ingen tvivl om, at alle spillerne bliver vigtige til kampen. Men det vigtigste bliver nok målmand Mathias Olander Munch (kåret til månedens spiller i september). Han kommer højst sandsynligt på overarbejde, men vi har stor tiltro til Mathias' evner.

Holdet får brug for al den støtte, der kan mønstres. Så kom ud og se U17-holdet, når de jagter en plads i kvartfinalen. Vi ved, at de vil sætte stor pris på støtten.

Brønshøjs vej til 1/8-finalerne
Brønshøjs U17-hold startede i 2. runde af U17-pokalen. Her tog de imod Avarta fra Øst 2-rækken. Her leverede hvepsene en sublim indsats og viste kølighed samt overblik i 4-1 sejren. Referat af kampen kan læses her.

I 3. runde skulle Brønshøj langt væk hjemmefra. Turen gik nemlig til Lolland og domkirkebyen Maribo. Her ventede Maribo Boldklub fra række 3. Kampen blev spillet på en hverdag, og da turen samtidig blev foretaget midt i myldretiden, betød det, at hvepsene kun havde ca. 25 minutter at varme op i. Det stoppede dog ikke U17-holdet, der vandt 6-3. Referat af kampen kan læses her.

U17 mod Avarta

Modstanderen
HB Køge topper suverænt U17-divisonen efter 13. runde. Her har de 34 point, mens nummer to har 25 point. Deres seneste kamp var i lørdags, hvor de vandt hele 5-0 over FC Helsingør.

HB Køge startede ligesom Brønshøj i 2. runde, hvor det sjællandske mandskab vandt 2-0 ude mod Sorø Freja fra Mesterrækken. I 3. runde slog de Brøndby ud med en imponerende sejr på 5-2.

Så det er altså et hold på en helt anden hylde end Brønshøjs U17-hold. Men derfor skal HB Køge ikke tro, at kampen allerede er vundet. For netop i pokalen kan der ske overraskelser.

Dommer
Muhammed Kucukavci skal dømme det vigtige pokalopgør.

U17-mandskabet