Optakt: U16 i pokalen

U16 i pokalen

På torsdag den 21. marts venter der vores U16-hold en meget vigtig kamp. De skal nemlig forsøge at spille sig i semifinalen i U16-pokalen, når de i Gentofte Sportspark møder HIK.

Brønshøj har været gennem i tre runder for at komme til kvartfinalen. I 1. runde skulle de havde mødt Farum, men her blev Farum taberdømt, og så var hvepsene klar til 2. runde.

I 2. runde mødte man Ølstykke FC fra mesterrækken. Her blev det til en 3-2 sejr efter 1-1 ved halvleg.

I pokalturneringens 3. runde ventede Vestia fra mesterrækken. Efter den ordinære spilletid var stillingen 3-3. Det betød, at kampen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence. Her blev målmand Mathias Munch en af heltene, da han snuppede to straffespark. Og da Vestia kun scorede på to straffespark, mens Brønshjø scorede på fire, så gik hvepsene videre.

Som sagt er der HIK, der venter i kvartfinalen. Et hold, som er i samme pulje som Brønshøj. HIK har også været igennem tre runde. I 1. runde blev Vanløse fra Øst-rækken slået 5-0, i 2. runde gik de videre uden kamp da KBK Hillerød blev taberdømt og i 3. runde blev det til en 10-3 sejr ude mod Ålholm.

Det bliver ikke nogen nem kamp for Brønshøjs U16-hold, men de har før vist, at de kan klare svære opgaver.

Samtidig ved vi også, at de vil sætte stor pris på støtte fra Danmarks Smukkeste. Så smut ud forbi Gentofte Sportspark på torsdag den 21. marts kl. 20. Adressen er Ved Stadion 6, 2820 Gentofte. Kampen spilles inde på stadionet, så du kan sidde ned og i læ.