BB U14-1: Flot comeback gav 3 point

BB U14-1

Efter en hård start på denne sæson i mesterrækken, hvor det er blevet til 2 nederlag i de 2 første kampe, lykkedes det for Brønshøjs U14-1 at hente en sejr, da de i onsdag leverede et flot comeback, der gav dem en 3-2 sejr, efter at have været bagud 0-2, over Kastrup hjemme i Tingbjerg.

Der var blevet lagt vægt på en taktisk og disciplinær indstilling til kampen, og det så også godt ud i store dele af 1. halvleg. Her havde gæsterne fra Kastrup svært ved at spille sig frem til chancer, mens hvepsene var gode i kontrafasen.

Alligevel lykkedes det for gæsterne at gå til pausen med en 2-0 føring. Begge mål kom efter hjørnespark, hvor hvepsenes defensiv ikke så alt for god ud.

Der blev foretaget et par ændringer i pausen, og det gav pote med det samme. 2. halvleg var nemlig ikke mange minutter gammel, da Anis Mahfouz spillede bolden ud til Malik Ait på venstrekanten. Dette resulterede i en aflevering til Antonio Adrian Nasturica. Han tog let og elegant bolden og sparkede bolden forbi målmanden til stillingen 1-2.

Målet tændte hvepsene og i midten af 2. halvleg kom udligningen. Igen spillede Mahfouz bolden ud til AIt. Sidstnævnte havde kun blik for en ting, og det var Kastrups mål. Ait rundede målmanden og trillede kuglen i kassen til stillingen 2-2.

Brønshøj gik nu efter alle tre point, og syv minutter før tid bragte hvepsene sig foran. Mikkel Jensen tog sig af hjørnesparket, hvor han sendte bolden tæt under mål. Her dukkede Ait op, og i bedste Cristiano Ronaldo-stil nærmeste hang han i luften og kunne heade bolden i mål til slutstllingen 3-2.

En flot comebacksejr til U14-drengene, hvor præstationen bar præg af godt samarbejde og en stærk holdindsats af både de offensive og defensive spillere.

Næste kamp for U14-1 er fredag den 19. maj kl. 19.30, når de på hjemmebane tager imod GVI, som pt. befinder sig på en 4. plads.

U14’s trup til kampen mod Kastrup så således ud:
Adrian Antonio Nasturica, Amir Abdi Ali Guleed, Anis Ibrahim Manfouz, Emran Dinarzehi, Hadi Hajar, Kassem Ayman Ayoub, Lukas Olsen, Malik Ait Ahmed, Mikkel Jensen, Mohammed Altamimi, Momadou Alpha-Bah og Roni Goncu.