Hjertesponsor

At være Hjertesponsor betyder at du giver med hjertet.

Som Hjertesponsor får du et flot klistermærke, der fortæller at du er Hjertesponsor i Brønshøj Boldklub.

Der er to måder at være Hjertesponsor på. De to måder er tiltænkt hver sin målgruppe, men der er selvfølgelig frit valg.

Hjertesponsor+, som er tiltænkt erhvervsdrivende, hvor du får et klistermærke (148 x 210), beregnet til at side på en butiksdør eller butiksrude.
Det koster 500,- kroner at blive Hjertesponsor+.

Hjertesponsor, som er tiltænkt private, hvor du får et klistermærke (105 x 148), og kan bruges til din bil, din bærbare, ja hvor som helst du ønsker, så man kan se, at du er Hjertesponsor i Brønshøj Boldklub.
Det koster 200,- kroner at blive Hjertesponsor.

Hvordan bliver man så Hjertesponsor?

Klistermærkerne er lavet i et begrænset oplag, og vil blive solgt blandt andet til hjemmekampene og i klubhuset ligesom vi selvfølgelig vil opsøge de handlende.

Du kan også blive Hjertesponsor ved at bestille klistermærker  via mail til hh@bbpf.dk, og du kan betale med Mobilepay/Swipp til 2268 4468. Angiv om du vil have klistermærket udleveret i klubben eller om du vil have det tilsendt (10,- kroner i porto).