Ny 4-2 sejr til BB2

BB2-Prespa, 29.08.16

Brønshøjs 2. hold skulle i går aftes forsøge at følge op på 4-2 sejren over B1903, og det lykkedes i kampen mod Prespas 2. hold. Det blev dog lidt for spændende til sidst, men i overtiden fik Ferman Olgun lukkede kampen, som Brønshøj vandt 4-2.

Brønshøj skulle lige finde sig selv i kampens første ti minutter, men så begyndte chancerne også at komme. Først havde Rasmus Floor Andersen en friløber, men her endte bolden i sidenettet. Så forsøgte Marc Bredal sig med et hovedstød, men sendte bolden over. Og endelig havde Oskar Høybye et skud på mål, men bolden sad lige på Prespas målmand.

BB2-Prespa, 29.08.16 1-0 målet

Men efter 24 minutters spil kom målet, da Younes Nielsen spillede Høybye helt fri. Her var Høybye iskold, da han lobbede bolden over målmanden og ind i netmaskerne. 1-0 til BB.

Hvepsene fik dog kun lov til at nyde føringen et par minutter. Efter en tilfældig endte bolden hos Prespas Selahattin Mecovski, der vippede bolden over målmand Noli Buja, og kunne dermed prikke bolden det sidste stykke ind i mål. 1-1.

BB2-Prespa, 29.08.16 2-1 målet

Brønshøjs spil var præget af mange fejlafleveringer, hvilket gjorde, at Prespa var godt med i kampen. Men i det 36. minut opstod endnu en friløber til Floor, og denne gang udnyttede han muligheden. Han tog et træk uden om målmanden og kunne sende bolden ind i det tomme net til stillingen 2-1.

Målet gav Brønshøj mere blod på tanden, og de fik skabt et par gode chancer. Bl.a. en ny friløber til Floor, men i skudøjeblikket blev han nedlagt, og det endte med målspark. Floor måtte da også forlade banen humpende, efter at blive tilset af medspiller og fysioterapeut Patrick Nylander Andersen.

Men flere mål blev det ikke til i 1. halvleg, der sluttede med et gult kort til Marc Bredal, hvorefter Brønshøj måtte spille de første otte minutter af 2. halvleg med en mand i undertal.

BB2-Prespa, 29.08.16 Ferman Olgun

Dette afholdt dog ikke hvepsene for at øge føringen. Ferman Olgun, der var kommet ind i stedet for Floor, blev spillet helt fri. Høybye var tæt på at løbe i vejen for ham, men Olgun holdt hovedet koldt og sendte bolden i kassen med venstrebenet. 3-1 til hvepsene.

Prespa svarede dog hurtigt igen, da et indlæg fra den tidligere Brønshøj-spiller Issa Ahmed Ajanne smed et indlæg ind i feltet. Dette fik lov til at gå hele vejen, og så endte bolden i nettet til stillingen 3-2 til hvepsene.

Brønshøj fortsatte med at presse på for at få lukket kampen, og det blev da også til flere gode chancer. Men godt målmandsspil af Prespas Libetwa Libetwabebi gjorde at Prespa stadig var inde i kampen.

BB2-Prespa, 29.08.16 4-2 målet

Prespa kom også frem til et par gode muligheder i kampens slutfase, og hvepsene har jo i de seneste par kampe haft dårlige erfaringer med overtid. Men to minutter inde i overtiden kunne fansene og spillerne ånde lettet op, da Ferman Olgun scorede sit andet mål i kampen og gjorde det til 4-2, der også blev kampens resultat.

En fortjent sejr til Brønshøj, om end den burde have været større, og hvepsene kan kun takke sig selv for at det blev så spændende til sidst. Men alt dette er glemt, for der kom tre point på tavlen og Brønshøjs 2. hold er nu at finde på 3. pladsen med maksimumpoint. Foran dem ligger Hvidovre og Skovshoved, der har en bedre målscore.

Næste kamp for 2. holdet er allerede på fredag d. 2. september kl. 19 på udebane mod Vanløses 2. hold. Kampen spilles på kunstbanen lige bagved Vanløse Idrætspark.