Målfest og herrefight i lokalderby

BB2-Husum 2, 06.04.16, masser af fight

Et godt stykke over 100 mennesker havde valgt at droppe pokalkampen mellem FC København og Brøndby og i stedet for taget turen ud til Tingbjerg, da Brønshøjs og Husums 2. hold sparkede foråret i gang med et vaskeægte lokalopgør i går aftes, og de fremmødte tilskuere blev vidner til hele syv mål, masser af fight og et utal af hårde dueller i en kamp, hvor dommeren tillod meget, og som Brønshøj vandt 4-3 efter en 3-2 føring ved pausen.

BB2-Husum 2, 06.04.16 Mere fight

Husum åbnede målfesten, da de efter otte minutter bragte sig foran 1-0. Her befandt gæsternes Mikkel Holtsø sig alene med Brønshøjs målmand, Johan Gårdsvoll, og den store angriber svigtede ikke, da han køligt sendte bolden forbi Gårdsvoll og ind i netmaskerne.

Brønshøj svarede dog hurtigt igen, da de bare to minutter senere fik udlignet, i en situationen, hvor Husum ikke fik bolden clearet ordentligt, og fra kanten af feltet kunne Mohsen Charrat svinge venstrebenet og sende bolden ind forbi Husums keeper, Casper Oppenheuser, til stillingen 1-1.

Men bare fem minutter efter 1-1 målet bragte Husum sig igen foran, da Daniel Lima fik sendt bolden i kassen, efter en Husum-omstilling, til stillingen 2-1. Allerede minuttet efter havde Mikkel Holtsø muligheden for at bringe gæsterne yderligere foran, men angriberen måtte se sin afslutning gå et stykke forbi mål.

BB2-Husum 2, 06.04.16 Jubel efter 2-2 målet

I stedet for kunne Brønshøj igen udligne, da de efter 28 minutter fik bragt balance i regnskabet takket være Reda Mohamad, da han alene med Oppenheuser ikke svigtede og sendte bolden over i det lange hjørne. 2-2, og der manglede stadig lidt over et kvarter af halvlegen.

Så lang tid skulle hvepsene ikke bruge for at score igen, og tre minutter efter 2-2 målet fik de bragt sig foran for første gang i opgøret efter en foræring af Husum-forsvaret, hvor bolden fik lov til at hoppe inde i feltet, inden en Husum-spiller fik prikket bolden lige i fødderne på Charrat, der sikkert kunne score sit andet mål i kampen til pausestillingen 3-2 til hvepsene.

BB2-Husum 2, 06.04.16 Jubel efter 3-2 målet

Godt ti minutter inde i 2. halvleg var Reda Mohamad tæt på at gøre det til 4-2, da han fra højre side trak ind i banen, og fra kanten af feltet sendte kuglen mod kassen, men her fik Husum-målmanden lige akkurat fingerspidserne på bolden, og Brønshøj-angriberen måtte se sin afslutning tage stolpen og springe ud i spil igen.

Med en halv time tilbage øgede Brønshøj deres føring, da Ali Ayberk Yildiirim sendte et frispark forbi muren og over i det lange hjørne til stillingen 4-2. Husum overtog herefter spillet, men Gårdsvoll havde godt styr på indlæggene, og hev også en god redning ud af ærmet, da han snuppede et godt sparket Husum-frispark, der ellers havde kurs mod mål.

BB2-Husum 2, 06.04.16 Ali Yildirim

I kampens sidste 10 minutter måtte Brønshøj spille med en mand i undertal, da anfører Noli Buja modtog et gult kort, og Husum øgede deres tryk mod hvepsenes mål uden at få noget ud af anstrengelserne.

I overtiden lykkedes det dog Husum at få bolden i mål, da de efter en dødbold fik reduceret til 3-4 ved Emil Rohde Pedersen, men mere blev det ikke til, og Brønshøj-spillerne kunne derfor efter kampen lade sig hylde af størstedelen af de fremmødte tilskuere.

Efter kampen talte vi med Brønshøjs træner Kenneth Jørgensen, der havde følgende at sige om kampen.

Husum 2-BB2, 27.08.15 Kenneth Jørgensen

Træner Kenneth Jørgensen

- Det var jo med stor spænding, og en masse spørgsmålstegn vi tog imod Husum, men vi starter fint ud, og får hurtigt overtaget i spillet, hvilket ikke er så overraskende, for havde den fornemmelse, at Husum gerne ville løbe omstillinger på os. Men vi kommer bagud på det, man vist kan kalde en personlig fejl, men reaktionen efterfølgende er høj, og vi får udlignet hurtigt. Vi bliver så spillet lidt tynde, i vores venstre side og fanget i en af deres omstillinger, og skuffende, at vi ikke vinder duellen ved forreste stolpe, og må igen se os bagud, men som vi har set mange gange før, knækker det os ikke og kommer også til pause, med 3-2, en første halvleg hvor Mohsen virkelig træder i karakter, siger Kenneth.

2. holdet skal i løbet af foråret spille yderligere ti kampe mod andre 2. hold, hvor vinderen af puljen rykker op i Københavnsserien.

- I pausen snakker vi om, at vi skal minimere de personlige fejl og trykke på for at få scoret det fjerde mål, og lade dem komme lidt frem og så løbe omstillinger på dem, og det lykkedes nogenlunde, men vi bliver ikke rigtige farlige nok, og den sidste rigtige aflevering, og det rigtige løb mangler. Men vi for scoret til 4-2 på et flot frisparksmål af Ali. Y, og der føler jeg, at Husum bliver en smule modløse, men så vælger Mohsen noget uforstående at hive et gult kort, for at slå til bolden, og vi skal spille i undertal i en god periode, fortsætter Jørgensen.

BB2-Husum 2, 06.04.16 Mohsen

Forårssæsonen løber helt frem til d. 25. juni, hvor Brønshøj spiller sidste kamp mod B1908's 2. hold.

- Det giver lige pludselig Husum fornyet tro på det, og de får trykket godt på, uden dog at blive rigtige farlige. De har et flot frispark, hvor Johan vælger at diske op med en klasseredning. Vi får så endnu en gult kort, denne gang til Noli, og skal igen spille 10 mod 11, i en periode, hvor kræfterne er er ved at være brugt. De får så et hjørne med 2 minutter igen og får scoret til 3-4, og der opstår en smule panik før lukketid, men vi får kørt den hjem, siger Kenneth Jørgensen yderligere.

Næste kamp for Brønshøjs 2. hold er lørdag d. 16. april kl. 13.00, når de skal en tur til Frederiksberg for at FA 2000’s 2. hold.

- Men som jeg sagde til spillerne efter kampen, så jeg synes det bedste hold vandt, men vi skal minimere vores personlige fejl, men roser også spillernes moral og tro på egne evner og for ikke at slå op i banen. Jeg må samtidig også rose vores tredje indskifter, der kommer ind og er med til at arbejde den hjem. Så er der jo også vores fantastiske supportere, der altid bakker os op. Tusinde tak, slutter Brønshøj-træneren.

Vi talte også med Husums træner Lars Flindt Halkier, der også have fokus på de personlige fejl.

- En underlig kamp med meget fight og mange fejl. Vi vidste hvad Brønshøj kom med, og de slog nogle gode diagonaler til deres tre forreste, som var hurtige og gode. Men det er svært at vinde med så mange personlige fejl, bl.a. ved alle fire mål, men det var en kamp med god fight fra begge sider, en dommer, der tillod meget, og god stemning, siger Husum-træneren.

Husums 2. hold skal næste gang spille hjemme mod FB’s 2. hold søndag d. 17. april kl. 13.30.

- Men mange af mine spillere ramte ikke niveau, og vi kunne godt have fået point, men som jeg sagde, så er det svært, når man laver personlige fejl. Jeg vil dog rose mine spillere for ikke at give op, og de får næsten lavet et comeback, slutter Halkier.

BB2-Husum 2, 06.04.16 Pausesnak