Lokalbrag sparker foråret i gang

Husum 2-BB2, 27.08.15 Fejring af 1-0 målet

På onsdag d. 6. april kl. 19 sparker Brønshøjs andethold forårssæsonen i gang, når de hjemme i Tingbjerg byder Husum 2 op til dans til et vaskeægte lokalbrag.

Både Brønshøj og Husum havde et blandet efterår, men begge hold formåede at slutte blandt de 9 øverste, og spiller dermed med om oprykning her i foråret.

Husum 2-BB2, 27.08.15 Kenneth Jørgensen

Træner Kenneth Jørgensen

Vi har da også talt med 2. holdets træner Kenneth Jørgensen, både om kampen på onsdag, men også om den kommende forårssæson.

- Hvad kunne være mere motiverende end at skyde sæsonen i gang med et vaskeægte lokalbrag mod Husum. Det bliver en kamp med en masse følelser, for ingen af holdene vil tabe denne kamp, siger Jørgensen.

Kampen mellem de to hold i efteråret endte med en snæver 3-2 sejr til Husum på trods af, at hvepsene var foran både 1-0 og 2-1.

- Sidste sæson tabte vi en meget tæt og lige kamp, hvor Husum viste sig dog skarpere på dagen, og det vil vi selvfølgelig gerne revanchere, men skal det lade sig gøre, skal vi ramme et højt niveau og fællesskabet skal bestå, gør vi det, så er vi godt stillet. Men jeg tror altid på mit hold, for jeg ved hvad drengene indeholder, og der er masser af kvalitet og power, forsætter Kenneth.

Husum 2-BB2, 27.08.15 Ibrahim scorer til 1-0

Ibrahim gør det til 1-0.

Brønshøj havde en god hjemmeform i efteråret, hvor det blev til 3 sejre og en enkelt uafgjort i 5 kampe. En hjemmeform de gerne må fortsætte på onsdag.

- Vi har snakket en del om i truppen, hvad vi gerne vil nå i sæsonen, og hvad vores mål er. Drengene vil spille hver kamp som en finale og tage en kamp af gangen, men vi tør også godt at sige, vi sigter efter en plads i toppen, men det kræver en super-koncentreret og kynisk indsats hver gang, slutter træneren.

Med lange udsigter til et lokalbrag mellem Brønshøjs og Husums 1. hold, synes vi, at I burde komme ud, og se lokalbraget mellem Brønshøjs og Husums 2 hold, som i de foregående møder har leveret nogen underholdende og intense kampe.