Brønshøj spiller pokalfinale tirsdag

7M senior pokal mod Fremad V

Fra sejren i 2.runde af 7M pokalen mod Fremad Valby

På tirsdag, 20. oktober, spiller Brønshøjs 7M herresenior pokalfinale på Valby Idrætspark, kunstbane 2.

Alle er velkomne til at komme, støtte og se pokalfinalen. 7-mandsholdet giver to kasser vand og to kasser øl til deling blandt fans og BB'ere der kommer forbi og bidrager til pokalstemningen, så holdet forhåbentlig kan tage pokalen og titlen.

7M holdet har haft fantastisk succes under træner Andrej Fellner Nielsen, med fire oprykninger på fire halvsæsoner og med to kampe tilbage i mesterrækken ligger de 2'er et point efter FB, men med en kamp mindre og kan med to sejre selv afgøre om de bliver rækkevindere. Så ud over pokalfinalen tirsdag kommer der endnu en afgørende kamp for 7M-senior når FB kommer forbi Tingbjerg til topkamp mellem nummer 1 og nummer 2 fredag 23/10, hvor alle naturligvis også er velkomne.

7M senior pokal mod Fremad V2

Fra kampen mod Fremad Valby i 2.runde

Og samtidig med succesen i turneringen har de klaret sig frem til finalen. De startede med at slå AIK Frederiksholm i den eneste kamp, der blev afviklet i 1.runde. I 2.runde blev Fremad Valby i en tæt kamp besejret 4-3 på mål af Gisli, Emmeth og de sidste to signeret af Thenning.

3.runde var et stort drama, da 7-mandsholdet var bagud med 0-3 ude mod Fremad Amager med ni minutter igen, men på et hattrick af Martin Thenning Hansen, der blev fuldendt med det udlignende mål i dommerens andet minuts overtid, så de to hold skulle i forlænget spilletid. De 2 x 5 minutter endte målløst, så det skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor målmand Kim Jørgensen blev den store helt efter to redninger, der sikrede videre avancement. Og da Føroyar ikke kunne stille hold i semifinalen er Brønshøjs 7M herresenior 1 klar til finalen, hvor KFB, Kløvermarkens Forenede Boldklubber venter.

KFB ligger også i den bedste 7M række for herresenior og trådte først ind i 2.runde på deres vej til finalen:
2.runde BK Skjold-KFB=1-5
3.runde AC Academics-KFB=0-7
semifinale KFB-Slagge=3-0

Cheftræner Andrej Fellner Nielsen glæder sig til kampen, han går efter sejren og pokalen som skal vindes af følgende spillere, der er udtaget til kampen:

7M turneringskamp mod Viktoria

Fra 7-mandsholdets turneringskamp mod Viktoria

Kim Jørgensen
Senaj Odzovski
Thomas Ibsen
Andreas Skeel Frandsen
Martin Thenning
Emmeth Robe Mensah
Gisli Eiriksson
Fehmi Coskun
Sev Laziali Asani
Ferdi Yasar
Så det bliver spændende at se hvem DBU København ser som profilerne på holdet i kampprogrammet som kan fås på dagen. 

Pokalfinalen spilles:
Tirsdag 20.oktober kl.19.00
Kunst, Valby Idrætspark, tribunen
Kunstbane 2, Bane 51
Julius Andersens Vej 1
2450 København SV
Dommer: Ken Folmar 

7M senior