BB3: Perfekt 1. halvleg

BB3 - Skjold 6, 06.04.17 En flok trætte og glade spillere

Tredjeholdet fik sparket deres forår i gang i torsdags, da de hjemme i Tingbjerg sendte Skjolds sjettehold. Hele 6-0 førte hvepsene efter 1. halvleg. Træner Kenneth Jørgensen fortæller her om kampen, som endte med en 6-2 sejr. Der blev brugt en del kræfter, hvilket også kan ses på billedet.

- Det var med stor spænding, at vi skød sæsonen i gang, og det noget spillerne havde glædet sig og set frem til, lige siden vi startede op i januar. Jeg havde gjort det klart over for spillerne, at det var nu, vi skulle vise de gode takter, som der både havde været i træningskampen samt i vores træninger, siger Kenneth.

Og spillerne havde i den grad hørt efter, da Brønshøj fik en drømmestart, og med et hint af underdrivelse, så var 1. halvleg ganske god for hvepsene.

Kampen var ikke mere end to minutter gammel, da Bassim Awad bankede Brønshøj foran 1-0 på et direkte frispark. Inden de første 45 minutter var gået havde Reda Mohamed og Brihgt (Yusef Issah, red.) hver scoret to mål, mens Mahmood Al-Dowairi stod for en enkel pind. Men også defensiven med Alaa Canan, Sule Ghannam og Timur Yasar fik ros af træneren.

En 6-målsføring efter 1. halvleg kunne nemt blive en sovepude for hvepsene, men der blev snakket om, at spillerne skulle fortsætte med at gøre hinanden gode, tage de nemme valg og måske få scoret et mål eller to mere.

Skjold kom dog stærkere ud til 2. halvleg, og det lykkedes også for gæsterne at komme på tavlen 2 gange samtidig med, at de fik holdt Brønshøj fra fadet.

- Jeg vil fremhæve den kollektive indsats, specielt i 1. halvleg, men helt generelt synes jeg, at holdet viser stort overskud. De viser, at de er en enhed, som bliver bedre og bedre efter hver kamp og træning. Men har også sagt til dem, at vi ikke skal stille os tilfredse. I stedet skal vi bygge videre på de gode ting, som vi har sat i gang, slutter Kenneth.

Næste kom for tredjeholdet er tirsdag den 18. april kl. 18.45 hjemme i Tingbjerg, når FA 2000’s femtehold kigger forbi.