BB3: Ny sejr

Noli i aktion for BB3

Tredjeholdet hentede en ny sejr, da FA 2000’s 5. hold blev besejret 2-1 hjemme i Tingbjerg i lørdags. Med sejren kom BB3 tilbage på 1. pladsen i Serie 3.

1. halvleg bød ikke på mange chancer, men de fremmødte tilskuere blev alligevel forkælet med tre mål.

BB3 mod FA5

Brønshøj startede kampen bedst, og fik skabt en god mulighed til Bright, men den store angriber misbrugte muligheden, da han holdt på bolden lidt for længe.

Efter et kvarters spil forsøgte Bassim sig på frispark, og efter sidste rundes flotte frisparksmål, havde han selvtilliden i orden. Desværre for ham og Brønshøj røg bolden over mål.

På trods af overtaget til hvepsene, så var det gæsterne fra Frederiksberg, der kom foran. De slog en bold i dybden, hvor en FA-spiller kom stormende ind i feltet, hvor han kunne sparke bolden forbi Brønshøjs målmand.

Bright i aktion for BB3

Målet fungerede som et wake-up call for Brønshøj, og inden spillerne gik til pausen havde hvepsene scoret to mål. Først sendte Mahmood et indllæg ind i feltet, hvor Bright fik taget bolden ned og sparket i kassen. Og kørt før pausen fik Brønshøj scoret fra en spids vinkel, hvor bolden kravlede over stregen.

I 2. halvleg havde Brønshøj masser af muligheder for at lukke kampen, men en efter en blev mulighederne brændt, og det hele blev lidt nervøst for det unge Brønshøj-mandskab, der gav nogle farlige chancer væk.

Men hvepsene holdt stand, og har nu maksimumpoint efter de første to runder. Næste kamp for tredjeholdet er tirsdag den 25. april kl. 19 i Gadelandet, hvor den står på lokalopgør mod Fix’ 3. hold.

Så tag turen ud til Gadelandet og se et vaskeægte lokalopgør i postnummer 2700.

BB3 mod FA5