BB2: Sejr på trods af undertal

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Før kampen

Efter en uge, der både bød på en 6-2 sejr over Kastrup 2 og et 1-3 nederlag til Hvidovre 2, så tog 2. holdet hul på en ny uge, da de i går overvandt Vanløse 2, hjemme i Tingbjerg, på trods af en mand i undertal størstedelen af kampen.

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Gårdsvoll

Vanløse kom frem til de fleste afslutninger den første halvdel af 1. halvleg, men præcisionen manglede hos gæsterne.

Brønshøj overtog langsomt initiativet og spillet, og efter en halv times spil kom kampens hidtil største chance, da Jamil Faizis afslutninger var tæt på at gå i mål, men i stedet for ramte bolden stolpen og sprang ud i spil igen.

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Rasmussen

7 minutter senere kom målet dog. Mohsen Charrat erobrede bolden højt oppe på Vanløses banehalvdel, og efter nogle gode træk, sendte han bolden videre til Martin Rasmussen, der sparkede på mål, og lidt heldig ændrede bolden retning, da den ramte en Vanløse-spiller og fuldstændig snød udeholdets målmand. 1-0 til Brønshøj.

Kort efter kom der dog en bule i hvepseboet, da Ibrahim Djaber Bey efter en duel blev præsenteret for det røde kort, og Brønshøj måtte spille de sidste 50 minutter af kampen med en mand i undertal.

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Ibrahim

Dette gjorde, at hvepsene trak sig langt tilbage, mens Vanløse pressede på for at udligne, men Brønshøj forsvarede sig bravt, og kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

Vanløse-presset fortsatte i 2. halvleg, og 7 minutter inde i halvlegen fik gæsterne udlignet, da en Vanløse-spiller trak ind i banen fra højre side, hvorefter han skød på mål. Først ramte bolden den ene opstander, for så at springe over og ramme den anden og derefter ind i mål til stillingen 1-1.

Det udlignende mål opildnede kun Vanløse til at øge presset, men ligesom i 1. halvleg manglede præcisionen i deres skud.

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Mohammed

I stedet for var det Brønshøj, der i undertal bragte sig foran, da Jamil Faizi scorede et sandt drømmemål. Fra kanten af feltet sendte han bolden i en blød bue over målmanden og over i det lange hjørne. 2-1 til hvepsene.

Det var som om, at 2-1 målet tog noget af pusten og gejsten fra Vanløse-holdet, og Brønshøj var da også tættere på 3-1 end Vanløse var på 2-2. Bl.a. havde Martin Rasmussen en god mulighed, men målmanden kom flot ud af sit mål.

Hvepsene formåede at forsvare føringen, og efter kampen var det da også en flok glade spillere, trænere og fans, der sammen kunne fejre en vigtig 2-1 sejr, der sendte Brønshøj op på en foreløbig 5. plads med 3 runder tilbage.

Efter kampen havde træner Kenneth Jørgensen følgende at sige:

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Mohsen

- Jeg er først og fremmest rigtig glad for de 3 point, men måden de bliver hentet på, er jeg stolt af. Efter at have været 10 mand i mere end 50 minutter, og for at vi får scoret i undertal, det var en fantastisk følelse. Holdet viser virkelig hvad sammenhold er, og det er en glædelig udvikling, der har været på holdet. Men må rose Lars-Emil der kommer ned, og tager styring på holdet, i en svær 2. halvleg, men hele holdet skal have ros og anerkendelse for det, de leverer, og det var en fornøjelse at se, hvordan der blev kriget og fightet for hver en bold, omstilinger, både offensive og defensive løb, så en meget stolt træner, specielt efter en lidt øv-kamp, mod Hvidovre, hvor jeg føler, at vi spiller vores bedste kamp og ikke får point. Så nu har vi godt 12 dage til næste kamp mod Union, så der skal trænes godt og målrettet.

Næste kamp er først d. 17. oktober kl. 15 ude mod Union 2 på Genforeningspladsen, hvor Brønshøj med en sejr kan sikre sig deltagelse i forårets Serie 1, hvor en oprykning til Københavnsserien er på spil.

BB2-Vanløse 2, 05.10.15 Holdet